junij 24, 2018

Znova odlično s poslušalci na Boču

Današnje nedeljsko dopoldne je bilo rezervirano za rekreacijo. Skupaj z našimi poslušalci smo se že peto leto podali na Boč ter zdravje združili tudi s prijetnim druženjem in obilico zabave. Preveri, kako smo se imeli.

Po pohodu smo, prav nič utrujeni, tudi zaplesali.

S pohodom proslavili tudi radijsko obletnico
Pohod na Boč skupaj z našimi poslušalci je že tradicija na zadnjo junijsko nedeljo. Tudi tokrat so pohodniki lahko izbirali med dvema začetnima točkama – nekateri so se na pot podali iz Kostrivnice, drugi iz Poljčan. Na obeh poteh pa so jih spremljali planinski vodniki iz planinskih društev Poljčane, Vrelec Rogaška in Boč Kostrivnica, ki so skrbeli, da se ne bi kdo izgubil in da smo prav vsi varno prispeli na vrh. Na cilju – pri planinskem domu – so vsi pohodniki dobili radijske majčke, posebej namenjene praznovanju radijske 65-letnice, ter se okrepčali z odličnim golažem. Najbolj vneti pohodniki so se povzpeli tudi povsem na vrh Boča – do razglednega stolpa.

Peli, plesali in tekmovali
Pohod smo tudi tokrat združili s prijetnim druženjem in zabavo, ki je ni pokvarilo niti nekaj dežnih kapelj. Peli in vrteli smo se ob zvokih Glasbene šole Simona Plemenitaša, Folklorne skupine Anton Stefancioza Rogatec ter Ansambla Jug. Posebej glasno pa je bilo ob zabavni vleki vrvi, kjer je radijska ekipa s pridruženimi poslušalci premagala (močne, a številčno zdesetkane) Šentjurske korenjake. Kar nekaj pohodnikov se je domov odpravilo z lepimi nagradami, saj na takšnih druženjih brez nagradnih iger pač ne gre. Hvala, ker ste del nedelje in podaljšanega prazničnega vikenda preživeli v naši družbi, kako lepo smo se imeli, preverite v spodnji fotogaleriji, še več utrinkov najdete na našem Facebooku, pohodnikom pa prisluhnite tudi v spodnjem posnetku. Se srečamo na Boču spet prihodnje leto!

Datoteke

Vtisi obiskovacev