september 16, 2015

Slatinski Aleksander še boljši od petih zvezdic

Hotel Aleksander v Rogaški Slatini se odslej ne ponaša le s petimi zvezdicami, ampak tudi s kategorijo superior. Je drugi hotel v Sloveniji s tako prestižnim nazivom.

Poleg slatinskega hotela Aleksander ima kategorijo pet zvezdic superior v Sloveniji še portoroški hotel Kempinski Palace. (Foto: Hotel Aleksander)

Za učinkovitejšo promocijo
Vodja hotela Aleksander, Martin Šabec, nam je pojasnil, da so imeli v hotelu pogoje za to prestižno označbo že ob odprtju pred šestimi leti, a se takrat zanjo niso odločili. Ob tokratni kategorizaciji so petim zvezdicam dodali še besedo superior. „Pri tem nazivu je seveda še nekaj več zahtev. Glede na to, da se v Rogaški Slatini v prihodnjem letu obeta nekaj novih hotelov, in glede na to, da smo bili znani kot mogoče najdražji hotel v slovenskem prostoru, smo se odločili zaradi same narave trženja, da posežemo še pol zvezdice višje,“ razlaga Šabec. Vas zanima, koliko je treba odšteti za nočitev v Aleksandru in katere so najbolj nenavadne zahteve prestižnih gostov? Martin Kacbek je v sredinem popoldnevu poklepetal z Martinom Šabcem. Prisluhnite v spodnjem posnetku.

Galerija slik

Datoteke

Martin v popoldnevu o hotelu Aleksander