junij 5, 2021

AFRODITIN TEK S ŠTAJERSKIM VALOM SPET NASLEDNJE LETO

Letošnji AFRODITIN TEK S ŠTAJESKIM VALOM smo zaradi omejitvenih ukrepov epidemije prestavili. Skupaj tečemo spet prihodnje leto, na prvo junijsko soboto, 4. 6. 2022. Do takrat pa lahko natreniramo tudi tisti, ki smo bili za letos prepozni. Veselimo se druženja z vami.

Letošnji Afroditin tek s Štajerskim valom smo zaradi omejitvenih ukrepov epidemije prestavili. Tečemo spet prihodnje leto, na prvo junijsko soboto.

Tako kot lanski tek, ki smo ga vseeno izvedli v virtualni različici, je tudi letošnji predvideni 5. Afroditin tek s Štajerskim valom odnesla epidemija s še vedno veljavnimi omejevalnimi ukrepi. A v Kozmetiki Afrodita in na Štajerskem valu želimo tudi v prihodnje ohranjati tradicijo skrbi za zdravje, lepoto in dobro počutje, zato že načrtujemo tek za naslednje leto. Ostajamo na našem tradicionalnem terminu, na prvo junijsko soboto in vas že zdaj vabimo k sodelovanju. Že vplačane štartnine se prenesejo v naslednje leto.
Vsi skupaj ostanimo zdravi in aktivni v svoji koži. 


Takole smo se ogrevali na našem tretjem Afroditinem teku s Štajerskim valom v Rogaški Slatini. Spet se bomo v soboto, 4. junija 2022, ko bo epidemija, vsaj upamo tako, že za nami. 

2020: TUDI LETOS TEČEMO. VSAK ZASE. VSI SKUPAJ.

2019: ODLIČNO JE BILO NA 3. AFRODITINEM TEKU

2018: SKORAJ TISOČ TEKAČEV NA DRUGEM AFRODITINEM TEKU

2017: ROGAŠKA V ZELENEM NA PRVEM AFRODITINEM TEKU

Galerija slik