marec 7, 2018

Celjani pripravili igrišče za tekmo proti Gorici

Nogometaše Celja to popoldne čaka prva domača tekma spomladanskega dela državnega prvenstva. Na Areno Z'Dežele prihaja Gorica. Včeraj zjutraj je bila zelenica še prekrita s snegom, a očistili so ga in tekma tako ni pod vprašajem.

Takole so v Celju z zelenice stadiona včeraj odstranjevali sneg. (Foto: NK Celje)

Želijo si polnih tribun
Nogometašem je ob začetku drugega dela sezone kar precej ponagajalo vreme, zaradi snega in nizkih temperatur so odpovedali in prestavili kar nekaj tekem. Tudi eno celjsko, 20. krog v Domžalah bodo tako odigrali šele 18. aprila. Na prvi tekmi spomladanskega dela pa so z 2:1 izgubili proti Olimpiji. To popoldne ob 16. uri je pred njimi prva domača tekma, proti Gorici je cilj zmaga. Celjani, ki na lestvici trenutno zasedajo 5. mesto, upajo na čim bolj polne tribune. »Moštvo si želi številčnejšega obiska naših privržencev, ki so bržkone z nestrpnostjo čakali na našo prvo domačo tekmo. Podpora na poti do pozitivnega rezultata bo zelo dobrodošla. Kljub nadaljevanju vremenskih nevšečnosti smo dobro trenirali ter se pripravljali na Gorico. Zavedamo se, da nas čaka zahtevna tekma, na kateri moramo biti maksimalno zbrani od prve do zadnje sekunde,« pravi branilec Dušan Stojinović.

Nič več sledu o snegu
So pa imeli Celjani kar nekaj dela, da so uspeli pripraviti igrišče, ki je bilo še včeraj zjutraj pod precej debelo snežno odejo. Podrobneje o pripravah, tem, kako se boste lahko ob ogledu tekme pogreli in koliko boste odšteli za vstopnico, pa v spodnjem posnetku. Katja Žolgar se je pogovarjala s predstavnikom za odnose z javnostmi v NK Celje Mitjo Knezom. (AD)

Datoteke

Pogovor z Mitjo Knezom