november 8, 2019

Karate klub Rogaška Slatina praznuje 40-letnico

Karate klub Rogaška Slatina letos praznuje 40-letnico delovanja. Jubilej bodo obeležili z nocojšnjo slovesnostjo v slatinskem kulturnem centru, kjer se bodo med drugim spomnili različnih dosežkov in športnih uspehov, med njimi je tudi zelo svež.

Slatinski karateisti na nocojšnjo prireditev, ki jo bodo popestrili z zanimivim kulturnim programom, vabijo vse, ki želijo praznovati z njimi. (Foto: Karate klub Rogaška Slatina)

Tudi v prihodnje delo, delo delo!
Zametki karateja na območju nekdanje skupne občine Šmarje pri Jelšah segajo pred leto 1979, ko je bil uradno ustanovljen Karate klub Rogaška Slatina. Predsednik kluba David Stupica razlaga:



Karateisti so v pretekli štirih desetletjih dosegali številne odlične rezultate, med najvidnejše pa se bo zagotovo vpisal nedavni, in sicer 5. mesto mlade Laure Potisk na mladinskem svetovnem prvenstvu v Čilu. Nanj so zelo ponosni.



Načrtov za naprej jim ne manjka dodaja Stupica in pravi, da bodo še naprej trdo delali in prenašali znanje na podmladek.



Z nocojšnjo slovesnostjo se bodo v Karate klubu Rogaška Slatina zahvalili vsem, ki so jim kakorkoli v zadnjih štiridesetih letih stali ob strani in pomagali pri njihovem delu. Na prireditev, ki bo v Kulturnem cetru Rogaška Slatina ob 17. uri vabijo tudi vse ostale, ki želijo praznovati z njimi. (NS)