januar 18, 2019

Naši deskarji si na Rogli želijo stopničk

Na smučišču Jasa na Rogli se bo jutri za čim boljše uvrstitve borilo 110 tekmovalk in tekmovalcev iz 22 držav. Pomerili se bodo v paralelnem veleslalomu za svetovni pokal v deskanju na snegu. Pesti bomo držali za Glorio, Tima, Roka in Žana, vsi želijo na stopničke. 

Naši deskarji in predstavniki Unitruja so tekmovanje in pričakovanja podrobneje predstavili na novinarski konferenci v hotelu Planja na Rogli.

Organizatorji obljubljajo odlične tekmovalne pogoje
Na Rogli so organizacijo tekme svetovnega pokala v deskanju na snegu sprejeli že sedmo leto zapored, saj v dogodku vidijo izjemno priložnost za promocijo. Tudi letos so poskrbeli za pester zabavni spremljevalni program, predvsem pa za odlične tekmovalne pogoje na progi. Žan Košir, Tim Mastnak, Rok Marguč in Gloria Kotnik so si enotni, da je tekmovanje na progi, ki jo poznajo kot lasten žep, za tekmo pa jo bo postavil njihov glavni trener Izidor Šušteršič, prednost, ki jo bodo skušali čim bolje izkoristiti. Rok Marguč pravi, da je že čas, da se uvrsti više od petega mesta:

Čim boljše uvrstitve si želi tudi Velenjčanka Gloria Kotnik, ki je bila v svoji karieri že nekajkrat četrta, na stopničke pa ji še ni uspelo:

In kaj pred tekmo pravi Celjan Tim Mastnak, ki je letošnjo sezono začel z zmago?

Vsi si želijo, da bi jih jutri ob progi spodbujalo čim več navijačev. Če ne boste utegnili priti na Roglo, lahko tekmovanje spremljate v neposrednem prenosu na Televiziji Slovenija ob 13.45. (BF)