junij 30, 2022

Ste že bili v prenovljeni trgovini SPAR v Rogaški Slatini?

Danes so v Rogaški Slatini po dveh mesecih odprli prenovljeni hipermarket SPAR. SPAR Slovenija je s svojo trgovino v Rogaški Slatini sicer prisoten že 16 let.

Hipermarket se razprostira na skupaj 1.598 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 26 zaposlenih. Pred trgovino je prostor za parkiranje 95 vozil.

Ekipa zaposlenih prenovljenega sodobnega hipermarketa SPAR v Rogaški Slatini, ki je danes ponovno odprl svoja vrata.

Podjetju SPAR Slovenija je v dveh mesecih uspelo prenoviti obstoječi hipermarket. Investicija celovite prenove notranjosti in zunanjosti trgovine je znašala približno 2,9 milijona evrov. Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine, ki bo vključeval tudi izdelke slovenskih pridelovalcev, posebej izpostavljenih na lesenem kozolcu. Na voljo so tudi oddelek kruha in peciva s posebnim samopostrežnim oddelkom, delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter dobro založeni mesnica in ribarnica. Obogatena je tudi ponudba z alternativno prehrano in oddelek SPAR TO GO s sveže pripravljenimi jedmi, sendviči in solatami ter poseben prostor za hlajene pijače. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so od zdaj na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Pisan in bogato založen oddelek sadja in zelenjave v prenovljenem hipermarketu SPAR Rogaška Slatina 

Ob prenovi pa so v podjetju Spar Slovenija mislili tudi na trajnostni vidik trgovine. Hipermarket SPAR Rogaška Slatina ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED in okolju prijaznejši sistem ogrevanja in hlajenja s plinom CO2. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v podjetju SPAR Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

Naročena vsebina.

Galerija slik