RUDNICA VABI NA TRAIL ALI POHOD - PRIJAVI SE!

V nedeljo, 11. septembra, gremo spet na Rudnico po razgled

V septembru vabimo na rekreativno - družabni dogodek TRAIL RUDNICA. Dogodek vključuje tri aktivnosti; dve tekmovalni trail poti in eno rekreativno pohodno pot. Tekmovalni disciplini sta Olimski trail in Guzejev vzdržljivostni trail na Rudnico, v moški in ženski konkurenci. Jagrov pohod HORUK NA STOLP pa je primeren prav za vse, ki se želite na nedeljsko dopoldne malo razmigati in podružiti s prijatelji, in je seveda netekmovalnega značaja.
Štart vseh aktivnosti je na Gradu Podčetrtek, kjer bo po aktivnostih tudi druženje in zabava s skupino DONAČKA & BARBARA.

Hej, a si za trail ali pohod na Rudnico? Prijave na protime.si.

Super družba, veselo vzdušje in fantastični razgledi zagotovljeni, je pa seveda najprej treba priti na hrib. Da bo šlo laže, bodo na poti z nami tudi planinski vodniki PD Atomske Toplice, ob poti pa bomo s pokrovitelji poskrbeli za vodne postojanke in okrepčilne postaje. V zavetišču Šmarnica bodo za okrepčilo poskrbeli tudi planinci iz PD Pristava.

Zberi družino, povabi prijatelje in prijavi vse na protime.si.

Po teku in pohodu sledi druženje na jasi pri Gradu Podčetrtek, kjer vse pohodnike in tekače čaka malica na žlico, zabavni program, žrebanje nagrad med vsemi prijavljenimi, animacija za otroke in zabava s skupino Donačka.
Več o dogodku in opise poti najdete TUKAJ.

Naredi nekaj za zdravje … in veselje! Vabita Visit Podčetrtek in Štajerski val, radio mojega srca.

Galerija slik