september 5, 2019

Štajerfest – brezplačna zabava pod velikim šotorom za vse!

Le še enkrat gremo spat in tukaj bo Štajerfest, zabava pod velikim šotorom! V Šentjurju vas bodo ob 66. rojstnem dnevu Štajerskega vala zabavali številni priljubljeni glasbeniki, dobro bomo jedli in pili, pa še lunapark bo. Pridejo vsi, pridi tudi ti!

Na Štajersfestu zagotovljena odlična glasba in zabava.

Super fešta za staro in mlado
Štajerfest bo velika zabava za vse generacije in za vse glasbene okuse. Peli, plesali ter dobro jedli in pili bomo na dvorišču Štajerskega vala v Šentjurju, ker nas bo tako veliko, pa nam je svoj parkirni prostor odstopila še trgovina Spar. Pod velikim šotorom nas bodo v petek vse od 18. ure zabavali ansambli Spev, Lunca in Stil, Tanja Žagar &Avantura, Domen Kumer, Rebeka Dremelj, Slovenski zvoki, Natalija Verboten, Mladi korenjaki, Kumovi in Poskočni muzikanti. Odlična kulinarika se obeta, manjkali ne bodo hamburgerji, pekel jih bo celo MasterChef Slovenije 2016 Darko Klemen, tudi žejni ne boste, kozarec Štajerfesta boste lahko po zabavi celo odnesli s seboj domov. In tudi otrokom (pa tudi odraslim, ki nosijo otroka v sebi!) ne bo dolgčas, saj že postavljamo lunapark.

Dan odprtih vrat
Na Štajerfestu boste seveda spoznali ekipo Štajerskega vala, ki pa vas ob radijski 66-letnici v svojo družbo vabi že ves teden, v petek pa bo ves dan, ko bo DAN ODPRTIH VRAT. Pridite in nas spoznajte, pokukajte v naš studio, morda boste lahko svoj glas zaslišali tudi v radijskem etru, kot se za rojstni dan spodobi, pa bomo postregli tudi slastno torto iz K'Cake studia. Mi že komaj čakamo. Pridejo vsi, zato pridi tudi ti!

Galerija slik