september 11, 2020

ŠtajerFEST letos v etru, zapeli so številni glasbeniki

Radijci Štajerskega vala se ne damo! Kljub virusu smo pripravili drugi ŠtajerFEST. Tokrat zaradi vseh ukrepov le v etru Štajerskega vala, a bilo je prav tako odlično. Upamo, da se bomo prihodnje leto spet lahko veselili skupaj z vami pod velikim šotorom.

Radijci smo se imeli odlično, le vas, poslušalce, smo pogrešali. A pravila so pravila. Prihodnje leto bomo na ŠtajerFESTU, upamo, lahko spet vsi skupaj.

Še so živi spomini na lanski, prvi ŠtajerFEST. Letošnjo drugo izvedbo smo morali prilagoditi situaciji zaradi konavirusa, a vseeno upamo, da smo vam del lanskega vzdušja uspeli pričarati tudi preko naših valov. Z nami so bili Alya, Zoran Zorko, Tanja Žagar, Gadi, Dejan Vunjak, Erosi, Miran Rudan, Manca Špik, Zvone iz skupine Kingston, Kvartet Pušeljc, Slovenski zvoki, Spev, Klateži, Il Divji, za zajtrk pa je poskrbela mlečna kraljica Teja Žogan. Imeli smo se odlično, slišali smo marsikatero zanimivo zgodbo ter številne pesmi v živo, utrinke smo zbrali na našem Facebooku, kjer ste lahko sproti spremljali njihove nastope, preverite TUKAJ. Letos smo se torej zabavali v etru Štajerskega vala, prihodnje leto pa upamo in si želimo, da boste lahko poslušalci z nami spet v živo, pod velikim šotorom.