februar 27, 2019

S sinergijami do boljše družbe in modrega vodenja

Še je čas za prijavo na prvo mednarodno izkustveno konferenco o sodelovalnem ter vključujočem voditeljstvu - World of Synergy 2019, ki bo potekala med 14. in 16. marcem v Termah Olimia, v Podčetrtku. Konferenca je namenjena tako posameznikom ter posameznicam kot organizacijam in timom, ki se zavedajo, da naša družba potrebuje nove načine vodenja.

Marca letos bo v Termah Olimia, v Podčetrtku, prva mednarodna konferenca World of Synergy. Še je čas za prijavo.

Navdihujoči govorci bodo predstavili tudi praktične veščine, enostavno prenosljive v katerikoli voditeljski ali delovni kontekst. "Vsak udeleženec bo prejel e-delovni zvezek z opisanimi metodami ter orodji, ki jih bomo izkusili na konferenci. Rast in napredek se zgodita, ko pripeljemo skupaj ljudi iz različnih področij in skupaj širimo perspektive, z namenom, da vprežemo sinergije in prispevamo k pozitivni spremembi v družbi. Le skozi vključujoče in sodelovalno vodenje nam lahko uspe modra akcija," je prepričana Andreja Cepuš, idejna vodja in članica organizacijske skupine konference World of Sinergy.
 
Andreja Cepuš, idejna vodja in članica organizacijske skupine konference World of Sinergy, in Greta Kokot Rajkovič, Štajerski val.

V dveh intenzivnih dneh bodo svoje bogate izkušnje delili govorci z vsega sveta. Poleg evropske komisarke Violete Bulc bodo na konferenci World of Sinergy svoje poglede in znanje z udeleženci delili še kolumbijski glasbenik Juan Garcia Herreros, ustanoviteljica inštituta za učenje in razvoj iz Hongkonga Rita Vyas Nagarkar, novozelandski Švicar Jonathan Cave, hrvaški etični bančnik Goran Jeras, Francozinja Maud Raber, ki si je za svoj začasni dom izbrala Slovenijo, in še devet drugih navdihujočih govorcev iz Slovenije, ki so aktivni doma in po svetu, med njimi Iza Login, Karel Geržan, Alenka Smerkolj, Gregor Deleja idr.
Konferenca je tudi odlična priložnost za sinhronizacijo vodstvenih timov, podjetniško rast in razvoj ter dvig sodelovanja na višji nivo.
Več o konferenci, govorcih, programu in prijave na www.worldofsynergy.com, dodatne informacije pa tudi v spodnjih posnetkih pogovora z Andrejo Cepuš na Štajerskem valu. 

Datoteke

O konferenci World of Sinergy z Andrejo Cepuš 2. DEL

O konferenci World of Sinergy z Andrejo Cepuš 1. DEL