marec 11, 2020

Terme Olimia v prenovo Hotela Breza

Hotel Breza v Termah Olimia bo dobil novo zunanjo podobo in prenovljeno restavracijo. Približno milijon evrov in pol vredna dela bodo končana v juniju.

Takšen bo Hotel Breza po prenovi. (Foto: Terme Olimia)

Večja restavracija, nova terasa in dvorišče
Terme Olimia v Podčetrtku tudi letos nadaljujejo naložbena vlaganja, med večjimi je prenova njihovega najstarejšega 4-zvezdičnega Hotela Breza. V hotelu bodo razširili in popolnoma prenovili ter posodobili hotelsko kuhinjo in restavracijo, kjer se trenutno srečujejo s prostorsko stisko. Restavracija hotela bo bogatejša za sto novih sedežev in prenovljeno teraso, novo zgrajeni bodo tudi dodatni skladiščni in logistični prostori, prav tako bo prenovljeno dvorišče pred hotelom Breza, razlaga direktor Term Olimia Florjan Vasle.

  Med drugim bosta celovito prenovljena terasa in dvorišče pred Hotelom Breza. (Foto: Terme Olimia)

Dela bodo potekala do 20. junija
Naložba, s katero želijo v Termah Olimia poskrbeti za večje zadovoljstvo gostov in višjo kakovost storitev, bo stala okoli milijon evrov in pol. Dela že potekajo in bodo predvidoma končana 20. junija oz. še pred poletno turistično sezono. V termah se po Vasletovih besedah trudijo, da bodo dela za goste kar najmanj moteča, čeprav so že navajeni, da se pri njih vedno nekaj gradi in posodablja, kar večina sprejema z navdušenjem. Kako bo v času obnove hotelske restavracije poskrbljeno za prehrano turistov, preverite TUKAJ. (SP)

 Novo podobo bo dobil tudi vhod hotela. (Foto: Terme Olimia)