marec 26, 2019

Tudi po 13 letih Citycenter Celje v dobri kondiciji

V nakupovalnem središču Citycenter Celje so tudi lansko leto zabeležili dobre poslovne rezultate. Število kupcev je ostalo na enaki ravni kot leto pred tem, prav tako promet, kljub temu, da so bili zaradi spremenjene zakonodaje v letu 2018 zaprti 15 dni.

V džungli v Citycentru Celje so lani našteli 84.000 najmlajših obiskovalcev in praznovali skoraj 600 rojstni dni. (Foto: Radio Štajerski val)

Po večjih naložbah letos manjše posodobitve
Leto 2018 v nakupovalnem centru Citycenter Celje ni prineslo večjih presenečenj, razen spremenjene zakonodaje, zaradi katere so bila vrata centra zaprta 6 dni več kot leto pred tem. Kljub temu so lani našteli 5,5 milijona kupcev in zabeležili promet v višini 112 milijonov evrov. Številke so na podobni ravni kot leto pred tem. Po besedah center managerke Darje Lesjak veliko pozornosti zadnja leta posvečajo izboljšavam, ki kupcem omogočajo čim prijetnejšo nakupovalno izkušnjo. Kot pravi, k njim ne prihajajo zgolj po nakupih, zato bodo tudi letos poskrbeli za nekatere posodobitve. Lesjakova razlaga:

Lansko leto je v Citycentru Celje zaznamovalo tudi več kot 300 različnih dogodkov in prireditev, med drugim koncertov, razstav, dobrodelnih akcij in modnih revij. Trenutno so v pripravah na svoj vsakoletni največji dogodek, modni spektakel, s katerim med drugim vsako pomlad praznujejo rojstni dan. Tokrat so dogodek poimenovali 13. nastropje. Vodja marketinga Nena Horvat pravi:

Vsega v Citycentru Celje še nočejo razkriti, pravijo pa, da bo glavno vodilo rek: "Bodi, kar si". Sicer pa bo pri njih še posebej živahno že ta konec tedna, v petek je na sporedu Late night shopping, ko bodo trgovine odprte vse do polnoči. (NS)