marec 22, 2020

V Kozmetiki Afrodita skušajo zadostiti potrebam po antibakterijskih higienskih sredstvih

V Kozmetiki Afrodita, enem naših največjih kozmetičnih podjetij, v teh dneh pospešeno polnijo antibakterijska higienska sredstva, SOS higienska pršila. Proizvodnjo so zagnali pred kratkim za potrebe trgovskih sistemov, različnih institucij in potrebe lastnih prodajnih mest. 

V Kozmetiki Afrodita, enem naših največjih kozmetičnih podjetij, v teh dneh pospešeno polnijo antibakterijska higienska sredstva.

Ker količinsko tako velike polnitve sredstev z antibakterijskim delovanjem niso vnaprej načrtovali, so jim pošle zaloge embalažnih delov ter surovin, zato je proizvodnja izdelkov trenutno upočasnjena. Potrebe naraščajo iz dneva v dan, jim bo uspelo zadostiti vsem potrebam?

 

»Blago imamo naročeno, vendar je, kot vemo zaradi ohromljenih transportnih in delovnih procesov izdobava otežena,« razlaga Judita Železnik iz Kozmetike Afrodita, kjer so proizvodnjo prilagodili trenutnim razmeram. Podjetje Kozmetika Afrodita sicer zaposluje 160 ljudi, vendar jih je trenutno aktivnih le del. Kjer je možno, so organizirali delo od doma, del zaposlenih je na čakanju na delo doma. 

Najpomembnejša je higiena rok
V Kozmetiki Afrodita poudarjajo, kako je v trenutnih razmerah epidemije pomembno, da smo osveščeni in seznanjeni z vsemi previdnostnimi ukrepi higiene, saj je dosledna higiena rok ključnega pomena pri ohranjanju zdravja. Posebej je pomembna po kašljanju in kihanju, saj pomaga zmanjšati tveganje pred virusnimi obolenji. S temeljitim, pravilnim in pogostim umivanjem rok z milom in vodo lahko zaščitimo sebe in preprečujemo širjenje infekcij, seveda ob dodatni zaščiti priročnih antimikrobnih sredstev, ko voda in milo nista dostopna.

V Kozmetiki Afrodita napovedujejo, da bo nova pošiljka antibakterijskih razpršil na voljo v njihovi spletni trgovini in na trenutno aktivnih prodajnih mestih pri njihovih trgovskih partnerjih po Sloveniji spet v prihodnjih dneh. Še to, ker so afroditina SOS higienska sredstva kozmetični izdelki, namenjeni higieni rok, kadar nimamo možnosti uporabe tekočih mil in vode za umivanje, so na voljo izključno na prodajnih mestih, ki nudijo kozmetične izdelke. »Skrbite za svoje zdravje, upoštevajte navodila in bodite dosledni pri higireni. In seveda - ostanite zdravi,« še sporočajo iz Kozmetike Afrodita.