november 29, 2017

V Rogaško Slatino vabi „GO“

Poznate GO? To je novo ime nekdanjega hotela športnega centra Grand slam Rogaška. V naslednjih petih letih bodo kompleks celovito prenovili in ga oživili, kot napovedujejo novi lastniki, z zanimivimi, predvsem športno-rekreativnimi vsebinami.

Hotel in rekreacijski kompleks GO pred novim poslovnim izzivom.

Z novim imenom nove vsebine
Nova lastnika, domačina Janez in Erna Gobec, ki sta hotel z opremo, teniško dvorano, teniškimi igrišči in zelenico za 770 tisoč evrov kupila konec poletja, sta v tem času zagotovila osnovne temelje za zagon kompleksa in mu ob načrtovanih novih vsebinah nadela tudi novo ime GO. "Go je začetek priimka in začetek novega poslovnega izziva. V naslednjih petih letih želimo ustvariti športno–rekreacijski center in hotelski objekt, ki bo omogočal vadbo vrhunskim športnikom v individualnih in kolektivnih športih ter vsem rekreativcem in prebivalcem naše regije, da najdejo optimalne pogoje za svojo vadbo, hkrati bomo dali velik poudarek zdravi prehrani za vrhunske in rekreativne športnike,“ pravi Erna Gobec. A za zagotavljanje ustreznh pogojev za športno vadbo bosta morala lastnika vložiti veliko dela in denarja, tako v prenovo obstoječe infrastrukture kot tudi v ustrezen kader.

Športna dvorana, fitness, jacuzzi …
Več kot 30 let staro teniško dvorano bodo celoviti prenovili in preuredili v večnamensko športno dvorano s podlago s certifikatom FIBE. "Ponudbi za dobro počutje bomo dodali fitnes, jacuzzi in kneipp kopeli, preuredili bomo savne ter vdihnili življenje masažnemu delu. V nadaljevanju želimo razviti še več dejavnosti, nadaljnjo smer razvoja pa bo nakazalo samo delo in pričakovanja gostov,“ pravi Gobčeva in dodaja, da bodo za oživitev kompleksa potrebovali tudi nove zunanje in redno zaposlene sodelavce. Zaposlili bodo osebne trenerje in vaditelje, maserje, nutricionista, kuharje, natakarje, sobarice, čistilke in vzdrževalce. Zaposlovali bodo postopoma, koliko ljudi bo pri njih lahko dobilo delo, v tem trenutku še ni znano. Podrobnosti o viziji razvoja kompleksa GO je Erna Gobec razkrila v pogovoru s Snežano Prebil. Prisluhnite jima v spodnjem posnetku. (SP)

POVEZANI PRISPEVKI:
BO GRAND SLAM ROGAŠKA POSTAL ŠPORTNI CENTER?

Datoteke

Erna Gobec o viziji razvoja