julij 1, 2020

V Rogatcu po novem pogodbena pošta

Pošta v Rogatcu je s 1. julijem začela poslovati kot pogodbena pošta. Kljub racionalizaciji poslovanja bo uporabnikom na voljo večino storitev, tako kot na običajni pošti, zagotavljajo na Pošti Slovenije.

Pogodbena pošta v Rogatcu ostaja na dosedanji lokaciji, pri trgovskem centru Mercator. Nudila bo celoten nabor univerzalne poštne storitve. (Foto: Google)

Odpiralni čas uporabnikom poslej bolj prijazen
Pošta Slovenije zaradi racionalizacije poslovanja nadaljuje reorganizacijo poštnih storitev v manjših krajih. Pošto v Rogatcu je s 1. julijem preoblikovala v pogodbeno pošto. Župan občine Rogatec Martin Mikolič, ki si je sicer vseskozi prizadeval za ohranitev običajne pošte, pravi, da bo na pogodbeni pošti mogoče vzpostaviti večino storitev tako kot doslej: 



Na pogodbeni pošti strankam so strankam na voljo storitve plačilnega prometa, vplačila na osebne račune NKBM in izplačila s teh računov, prav tako je zagotovljeno izročanje pošiljk ter prodaja nekaterih artiklov kot so znamke, dopisnice, paketna embalaža, pisemske ovojnice, voščilnice, razglednice in srečke Športne loterije, navajajo na Pošti Slovenije. Pošta v Rogatcu bo ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih odprta od 8. do 16. ure, ob sredah od 10. do 18. ure, ob sobotah pa od 8.30 do 11.30 ure. (SP)

PODOBNE VSEBINE:
V Rogatcu proti pogodbeni pošti