julij 15, 2017

V slatinski knjižnici pomagajo s šolskimi potrebščinami

Še natanko mesec in pol je do začetka novega šolskega leta. Z gotovostjo lahko rečemo, da velike večine šolarjev ta misel te dni sploh ne prešine. Drugače je pri starših. Številni že razmišljajo o nakupu šolskih potrebščin in stroških, ki jih bo prinesel 1. september.

Šolske potrebščine v posebnem kotičku v knjižnici zbirajo do konca avgusta, ko jih bodo predali šolarjem. (Fotografija je simbolična.)

Skupaj zmoremo več!
Pri nakupu šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin bodo čez poletje pomagale številne humanitarne organizacije, različne dobrodelne in druge ustanove. Da bodo priskočili na pomoč, so se odločili tudi v Knjižnici Rogaška Slatina, kjer te dni že pridno zbirajo zvezke, svinčnike, ravnila… Ob koncu avgusta jih bodo predali šolarjem iz I., II. in III . osnovne šole Rogaška Slatina ter Osnovne šole Rogatec. Kaj vse jim še pride prav, je preverila Katja Žolgar, ki je poklicala direktorico knjižnice Natašo Koražija. Prisluhnite v spodnjem posnetku, saj veste, skupaj zmoremo več! (NS)

Datoteke

KATERIH ŠOLSKIH POTREBŠČIN BODO VESELI V SLATINSKI KNJIŽNICI