junij 25, 2020

V Termah Tuhelj razkošno kampiranje za petičneže

Terme Olimia so v svoji hčerinski družbi v Temah Tuhelj odprle 5-zvezdični glamping, v katerem je gostom na voljo 36 razkošnih mobilnih enot, dva masažna bazena in manjši wellness. Naložba, s katero stavijo na ljubitelje narave in prestiža, je stala okoli tri milijone evrov.

Z velikim odprtjem glampinga na celinski Hrvaški so se Terme Tuhelj postavile med vodilne destinacije kampiranja. (Foto: Terme Tuhelj)

Preplet razkošja, samote in narave
5-zvezdični Glamping village Terme Tuhelj je dobra priložnost za vse, ki stavijo na prestižno bivanje v naravi in v stiku z njo na najvišjem nivoju. "V kampu je gostom na voljo 26 modernih mobilnih hišk, v katerih je 36 mobilnih enot. Za goste glampinga smo uredili dva masažna bazena, prav tako je gostom na voljo manjši wellness s savnami in masažnimi prostori," razlaga direktor Term Tuhelj Vasja Čretnik in dodaja, da gre za naložbo v skupni vrednosti treh milijonov evrov, uresničeno v sodelovanju z avstrijskim podjetjem Gebetsroither

Novi Glamping Village je nadgradnja 5-zvezdičnega Kampa Vita, ki so ga v Tuhlju odprli lani. Otvoritvene slovesnosti so se udeležili številni visoki predstavniki lokalnih in državnih oblasti iz Slovenije in Hrvaške, med drugim predsednik Republike Hrvaške Zoran Milanović in gospodarski minister ter podpredsednik slovenske vlade, Zdravko Počivalšek

 Glamping v Tuhlju je pripravljen na prve goste. (Foto: Terme Olimia)

Vodilni v termalnem in wellness turizmu
Od začetka poslovanja leta 2003 Terme Tuhelj nenehno dvigujejo nivo kakovosti s stalnimi naložbami. S prenovo hotela in izgradnjo zunanjih in notranjih bazenov Vodnega planeta so do leta 2010 uredili Svet savn in SPAeVita center, športno dvorano in kamp, Terme Tuhelj pa so postale prepoznavna destinacija termalnega in wellness turizma. Naložbe se nadaljujejo tudi v tem desetletju – uredili so Mihanovićev park, razširili wellness, zgradili nov kongresni center, prenovljen je bil obstoječ in zgrajen nov, sodoben 4-zvezdičen hotel Well, eden najboljših wellness hotelov, kar potrjujejo številne nagrade in priznanja, eden od obstoječih objektov pa je bil obnovljen v Hostel Vila, medtem ko je bil lani odprt nov kamp Vita. "Naša poslovna politika vključuje nenehno vlaganje v opremo in ponudbo, inovativen pristop k wellnessu, skrb za okolje in zaposlene. Vsako leto prinaša nove naložbe, letos pa nas niso ustavile niti te izjemno neugodne razmere za turizem," je ob odprtju poudaril Vasja Čretnik. Nekaj utrinkov iz Tuhlja najdete v spodnji foto galeriji. (SP) 

Podobne vsebine:
Terme Olimia odprle najsodobnejši kamp v kontinentalni Hrvaški
Terme Tuhelj z novim 5* kampom

 

Galerija slik