maj 6, 2020

V Termah Zreče spet fizioterapija in specialistični pregledi

Sproščanje vladnih ukrepov za zajezitev epidemije novega koronavirusa prinaša odpiranje dela dejavnosti tudi v Termah Zreče. Od danes so znova na voljo storitve ambulantne fizioterapije, postopoma bodo začele delovati tudi specialistične ambulante.

Od danes so v Termah Zreče spet na voljo določene zdravstvene storitve. (Foto: Terme Zreče)

Varnosti pacientov posebna pozornost
V Uniturju so, kot so sporočili, zadovoljni, da se z današnjim dnem na delo znova vračajo nekateri sodelavci v zdravstvu. Ob tem pravijo, da bo delna oživitev zdravstvenih storitev za njih velik izziv, predvsem na področju zagotavljanja varnosti obravnave pacientov. Veliko pozornosti bomo namenjali prav skrbi in zdravju naših pacientov in zaposlenih. Ob pomoči strokovne ekipe v zdravstvu so, v skladu s smernicami NIJZ in Ministrstva za zdravje, pripravili navodila, postopke ravnanja in preventivne ukrepe za preprečevanje in obvladovanje morebitnih okužb.

Na kavo v Terme ali na Roglo v drugi polovici maja
Čeprav so s ponedeljkom znova lahko začeli delovati gostinski obrati s strežbo na prostem pa vrata teras gostinskih objektov v Termah Zreče in na Rogli ostajajo še ostajajo zaprta. Računajo, da bodo, odvisno od vremenskih pogojev, začeli obratovati v drugi polovici tega meseca. Nova realnost, kot še pravijo v Uniturju, izzive prinaša tudi na področju prihodkov in racionalizacije poslovanja, a dodajajo, da kljub temu z optimizmom zrejo v prihajajoče mesece ter snujejo nove turistične programe. (NS)