november 23, 2019

Večer s prijatelji – Štajerski valček je tudi tokrat navdušil!

Rogaška Slatina je bila sinoči prizorišče odličnega koncerta. Na Večeru s prijatelji – Štajerskem valčku, ki ga je že 35. leto pripravil naš radio, so v razprodani dvorani in ob odličnem vzdušju nastopili številni priljubljeni glasbeniki slovenske zabavne in narodno-zabavne scene.

Harmonikarski orkester Simona Plemenitaša je odprl 35. Štajersi valček - večer s prijatelji. (Foto: Štajerski val/Žiga Lah Koštomaj)

Na večeru, skozi katerega so številne prijatelje Štajerskega vala popeljali voditelji našega radia, se je na odru zvrstilo res veliko odličnih glasbenikov. Z nami so bili Harmonikarski orkester Glasbene šole Simona Plemenitaša in plesalke kluba Kuš ni me, ki so že takoj na začetku - tudi z Golico - dodobra ogreli ozračje. Sledili so nastopi ansamblov Gadi in Mladika ter skupine Calypso, razvajala sta nas romantična Uroš in Tjaša, ki sta eno pesem zapela tudi skupaj s pevskim zborom II. OŠ Rogaška Slatina. Sledili so Zvita feltna, Mladi korenjaki, Darko Mlakar in Isaac Palma. Isaac je zatem zapel še skupaj z Manco Špik, prav tako smo slišali priljubljen Mančin duet z Erosi. Vrhunec Večera s prijatelji pa je pripadel Modrijanom.

Športna dvorana v Rogaški Slatini je bila polna, vzdušje v njej pa odlično. Modrijani so vse spravili na noge.

S praktično vsakim glasbenikom, ki je stopil na oder, smo zapeli, ob marsikaterem smo se zazibali, pri Modrijanih pa kar vstali in se objeličez ramena. Dodobra pa smo se tudi nasmejali, za kar je poskrbel humorist Gasilec Sašo. Nepozabno je bilo. Če niste bili z nami, se lahko prepričate na našem Facebooku, kjer najdete video dogajanja v živo, nekaj prvih foto utrinkov vidite v spodnji galeriji, navdušenje tako obiskovalcev kot nastopajočih pa slišite v spodnjih posnetkih. Hvala, da ste bili naša družba in se vidimo spet prihodnje leto, na 36. Večeru s prijatelji – Štajerskem valčku.

Datoteke

Calypso

Erosi

Isaac Palma

Darko Mlakar

Manca Špik

Mladi korenjaki

Zbor II. OS Rogaška Slatina

Uroš in Tjaša Steklasa

Mladika

Zvita feltna

Modrijani

Gadi

Obiskovalci o Večeru s prijatelji