februar 12, 2019

Vsak teden je z nami že 52.000 poslušalcev

Radio Štajerski val je januarja tedensko poslušalo 52.000 poslušalcev, kar je 6.000 več kot januarja lani. Štajerski val je tradicionalno najbolj priljubljena radijska postaja na območju jugovzhodno od Celja ter v Obsotelju in na Kozjanskem in ena od treh najbolj poslušanih regionalnih radijskih postaj v Savinjski regiji, ki imajo tukaj tudi sedež. 

Radio Štajerski val, ki ga tedensko posluša kar 52 tisoč poslušalcev, je ena najbolj priljubljenih regionalnih radijskih postaj v Savinjski regiji.

Okrog 60 odstotkov poslušalcev Štajerskega vala pripada t. i. aktivni populaciji, od 20 – 60 let, dobrih 20 % je starejših od 60 let, 20 odstotkov pa je mlajših od 20 let, kažejo zadnji podatki o poslušanosti slovenskih radijskih postaj (Vir: Radiometrija, januar 2019).

Dinamičen program, temperamentni voditelji
Energije za nove izzive nam ne manjka. Naši voditelji, informativni program, glasba, nagradne igre, druženja z vami in dogodki so tisto, kar nas povezuje in nas bo povezovalo še naprej. Družimo se ne samo v etru na naših frekvencah 93,7 in 87,6 MHz, ampak skupaj tudi tečemo na Afroditinem teku, vsako leto se družimo na Večeru s prijatelji, skupaj pa se odpravimo tudi na izlete in pohode. Dobrodošli v naši družbi!

Radio Štajerski val je lani v Šmarju pri Jelšah obeležil 65 letnico oddajanja. Z ekipo so se veselili številni glasbeni gostje in obiskovalci prireditve.
 
Pred petimi leti smo se na Štajerskem valu, ki je lani praznoval 65 let oddajanja, odločili za korenite spremembe v programu, okrepili ekipo moderatorjev in novinarsko redakcijo. Dinamična, mlada ekipa vsak dan skrbi tudi za radijske spletne kanale. Spletna stran stajerskival.si ima že dve leti milijonski obisk, samo lani jo je obiskalo 1.024.426 spletnih uporabnikov, od tega 398.677 unikatnih uporabnikov. Na Facebook strani imamo 20.500 sledilcev, mesečno pa objave dosežejo preko 110.000 ljudi. Štajerski val je prisoten tudi na Instagramu, o aktualnem dogajanju v naših krajih pa radijci dnevno tudi tvitamo.

Galerija slik