junij 7, 2018

Gremo na Boč – luštno bo!

Zadnjo junijsko soboto gremo spet skupaj s poslušalci na Boč. Že petič bomo združili rekreacijo, prijetno druženje in obilico zabave, imeli pa boste tudi možnost pobližje spoznati radijsko ekipo. Prijave že zbiramo!

Letos se bomo na Boč skupaj z našimi poslušalci odpravili že petič.

Skrb za zdravje, združena z zabavo
Letošnji pohod na Boč bo v nedeljo, 24. junija. Tako kot vsa leta doslej, bomo na vrh krenili z dveh smeri – za izhodiščno točko boste lahko izbrali Kostrivnico ali Poljčane. Da se ne bo kdo po poti izgubil in da bomo na pohodu varni, bodo tudi tokrat skrbeli planinci planinskih društev Poljčane, Vrelec Rogaška in Boč Kostrivnica. Tako se boste najprej dobro razgibali in poskrbeli za svoje zdravje, nato pa vas bo na vrhu pričakala radijska ekipa in vam razdelila vodo, bone za malico, pa tudi radijske majčke, da se boste lahko preoblekli in da bo na pohod ostal lep spomin. Sledilo bo prijetno druženje, zaplesali bomo ob zvokih Ansambla Jug, članov Glasbene šole Simona Plemenitaša in Šentjurskih korenjakov. Zaplesala bo Folklorna skupina Anton Stefancioza Rogatec. Tudi kakšno lepo nagrado si boste lahko priborili. Dolgčas ne bo niti otrokom, uživali bodo lahko na kar dveh napihljivih igralih, starši ter dedki in babice pa jim boste lahko privoščili tudi sladkanje s kokicami, palačinkami in sladkorno peno. Med dodatno šponudbo bodo tudi baloni.   

Hitre in enostavne prijave
Ne pozabite se prijaviti, prijave že zbiramo TUKAJ, v spodnjih galerijah pa preverite, kako luštno smo se imeli na minulih pohodih na Boč.

Galerija Boč 2017
Galerija_Boč 2016
Galerija_Boč 2015
Galerija_Boč 2014