februar 3, 2020

Simpatična Slatinčanka, ki pri karateju ne pozna milosti

Karateistka Laura Potisk je naj športnica leta 2019 v občini Rogaška Slatina. Minulo leto si bo gotovo najbolj zapomnila po odličnem 5. mestu na svetovnem mladinskem prvenstvu. Dijakinja Šolskega centra Rogaška je teden začela na radiu, h Katji in Davorju je prišla na drugo jutranjo kavo.

To jutro Davor ni bil glavni pred mikrofonom. Le zakaj je malo bolj šparal jezik kot običajno? In ne, mavca nima zaradi Laure.

Za Lauro Potisk to ni prvi naziv naj športnice leta občine Rogaška Slatina. Slavila je že večkrat. Mlada karateistka je bila sicer najprej uspešna v katah, zadnja leta pa navdušuje z uspehi v športnih borbah. Je večkratna državna in pokalna prvakinja, medalje osvaja na številnih domačih in mednarodnih turnirjih. Lanska vrhunca za članico Karate kluba Rogaška Slatina sta bila 7. mesto na mladinskem evropskem prvenstvu in 5. mesto na mladinskem svetovnem prvenstvu. O karateju, tekmovanjih, športni milenosti, pa tudi šoli je Laura spregovorila ob jutranji kavi. Prisluhnite v spodnjem posnetku.