september 18, 2018

Lepotica, ki prepeva Poletno noč

Da je v naših krajih veliko lepih deklet, je dokazal tudi letošnji izbor Miss Earth Slovenije. Laskavi naziv je prejela Danijela Burjan. Zgovorna 23-letna Zrečanka je uspešna študentka veterine, ki je na našem radiu dokazala, da je prav tako odlična pevka. Jo bomo videli tudi na glasbenih odrih?

Kljub temu, da so se obveznosti za novo Miss Earth že začele, si je Danijela vzela čas za obisk našega radia. Kristjan jo je obsipal z vprašanji, pa tudi zapela je.

V trgovino z vrečko ne bo več hodila
Za Zrečanko Danijelo Burjan to ni bil prvi lepotni izbor. Lani je prejela naziv Smaragdne kraljice, prav tako je bila lani finalistka izbora Miss Universe Slovenija. Izbor Miss Earth sodi med tri največja in najbolj odmevna lepotna tekmovanja. Lepa, simpatična in zgovorna Zrečanka Danijela bo našo državo zastopala na svetovnem izboru Miss Earth, ki bo 3. novembra na Filipinih. Danijela se tja odpravlja že v začetku oktobra. Kaj je dojemala kot svojo največjo prednost v primerjavi z ostalimi finalistkami lepotnega izbora; kaj bo skoraj mesec dni počela na Filipinih in kako je dojemljiva za okoljske izzive? Tudi o tem je klepetala z našim Kristjanom; prisluhnite jima v spodnjem posnetku. (BF)

Datoteke

KLEPET Z DANIJELO BURJAN