januar 1, 2022

To leto bo leto odnosov

Ob polnoči smo pozdravili leto 2022. Tako kot vsak začetek leta je tudi to polno upanja in pričakovanja. Hkrati pa je verjetno marsikoga strah, kaj nas, predvsem v luči pandemije covida-19, še čaka.

Naj bo leto 2022 lepo! (Foto: Pixabay)

Vstop v leto 2022 je zaradi ukrepov in prepovedi, ki jih imamo ob koronakrizi, minil manj bučno kot v časih pred epidemijo. V Sloveniji silvestrovanj na prostem ni bilo, marsikdo je zadnje sekunde lanskega leta odšteval doma, v krogu najbližjih. Upamo, da ste bili tudi v družbi Štajerskega vala, z vami je silvestrovala Katja Rek in takole pozdravila novo leto:

V kakšnem spominu vam bo ostalo minulo leto in kakšne so želje za leto 2022, smo preverjali med nekaj Konjičani in Šentjurčani, prisluhnete jim lahko TUKAJ.

Kaj pa letu napoveduje numerologija? Numerologi trdijo, da je znanje skrito v številkah, vsaka črka pa ima svojo številčno vrednost. Da bi torej lažje razumeli, kaj je pred nami in kako se s tem soočiti, smo poklicali numerologinjo Tino Hočevar:

Da pa bi kar se da izkoristili to leto in da bi se čim bolje znašli v situacijah, s katerimi se bomo morda morali soočati, Tina Hočevar svetuje:

Smo se pa na Štajerskem valu o letu 2022 pogovarjali tudi z vedeževalko Živo. Njej lahko prisluhnete TUKAJ. (KK, AD)