december 9, 2019

Ob drugi kavi dobili modne nasvete Urše Drofenik

Tokratna Druga jutranja kava je bila modno obarvana. Gostja Katje in Davorja je bila modna oblikovalka Urša Drofenik. Tudi nasvet je dala, kaj obleči za novoletne zabave, ki so pred vrati.

Preverili smo, kaj obleči, da boste zasijali na zadnjo noč leta.

Urša Drofenik navdih v prvi vrsti črpa iz osebe, za katero kreira oblačilo. Tudi številne znane osebnosti je že oblekla. Sicer pa je najbolj ponosna na obleko iz idrijske čipke – projekt, ki je nastajal kar leto dni. Sama sicer najraje obleče kavbojke, ob posebnih priložnostih pa se še kako rada slovesno uredi. Kakšni pa so letošnji decembrski modni trendi? In kaj izbrati, če se prihodnje leto poročite? O vsem tem in še čem sta Katja in Davor spregovorila ob ponedeljkovi drugi jutranji kavi. Prisluhnite v spodnjem posnetku. Je pa modna oblikovalka, ki ustvarja v Štorah, ob obisku našega radia s seboj prinesla tudi darilo in ga zavila v izpostavi Božičkove tovarne daril, ki je od tega dne tudi na Štajerskem valu. Kako lahko tudi vi postanete Božičkov pomočnik, preverite TUKAJ, lahko pa pridete po ime otroka tudi na naš radio v Šentjur.  

Urša Drofenik je postala Božičkova pomočnica. Za projekt Humanitarnega društva Enostavno pomagam 'Božičkova tovarna daril' je obdarila 11-letnega Nika.