november 30, 2018

Radio zasijal v prazničnih lučeh

Veseli december je potrkal tudi na vrata Štajerskega vala. Kako smo okrasili studio in komu je letos pripadla čast, da prižge radijske praznične lučke?

Letos nam je pri prižigu lučk pomagal Domen Kumer z glasbeno spremljavo, za katero sta poskrbela Matevž in Tiana. (Foto: Štajerski val)

Marsikje so z obešanjem okraskov in božično-novoletne razsvetljave že začeli stopnjevati pričakovanje božiča in novega leta. V december bomo praznično vstopili tudi na našem radiu. Radijci smo za okraske že poskrbeli - kakšne smo izbrali, poglejte na spodnjih fotografijah. Kot vsako leto pa smo tudi prižgali lučke v našem studiu. Letos nam je pri prižigu pomagal pevec Domen Kumer. Tako smo praznično razsvetlili studio:

Katja in Davor sta Domna zadržala malo dlje. Celotnemu pogovoru z njim prisluhnite v spodnjem posnetku - tudi kakšno praznično melodijo boste prepoznali.



Sicer pa veliko zabave na radiu napovedujemo tudi za ves december. Pričakujemo veliko obiskov, z nami bodo številni imena slovenske zabavne scene, morda pridejo tudi dobri trije možje ... Skupaj z nami pa boste lahko vstopili tudi v leto 2019, saj pripravljamo pester silvestrski program. Bodite naša družba!

Galerija slik