november 29, 2019

Mi smo pripravljeni na veseli december!

Ta vikend bodo marsikje že zasvetile praznične luči. Tudi na radiu smo to jutro prižgali praznično razsvetljavo. In pri tem smo imeli odlično pomoč, bratovski duet BQL. Preveri, kakšen je naš okrašen studio in kako je zažarel ob praznični razsvetljavi.

Naš studio je že praznično okrašen. Hvala za pomoč, BQL!

Najprej smo bili v temi. Potem pa smo ob pesmi prižgali praznične luči in tako napovedali pester in zabaven december. Takole je bilo v družbi Aneja in Roka, ki sta bila naša tokratna petkova VIP gosta:

 

Veseli december bo sicer tudi na Štajerski val prinesel veliko zabave, zanimivih gostov, nasvetov za decembrska darila, kako okrasiti smrečicoo, namige, kaj obleči na novoletne zabave, s čim postreči svojim gostom … Pa tudi dobrodelni bomo. Že prihodnji petek, 6. decembra, vas tako vabimo v celjski Planet Tuš, iz tamkajšnje Božičkove tovarne daril bomo ves dan oddajali program v živo in pomagali pri zbiranju daril za otroke iz socialno ogroženih družin ter prispevkov za osamljene starejše. Bodite naša družba, ko se počasi poslavljamo od leta 2019.