december 5, 2019

Radijci bomo ves petek Božičkovi pomočniki

V Planetu Tuš Celje je vrata odprla Božičkova tovarna daril. Tudi vi lahko postanete Božičkov pomočnik in polepšate praznike revnim otrokom. Letos je novost, obdarili bodo tudi starostnike. Jutri bomo v Tušu tudi radijci Štajerskega vala, ves dan bomo od tam oddajali program v živo. Z nami bodo še številni gostje. Pridite nas pogledat.

Radijci smo že nekaj let Božičkovi pomočniki v Božičkovi tovarni darili. Tudi letos bo tako.

Božičkova tovarna daril je letos petič, organizira jo Humanitarno društvo Enostavno pomagam doslej so s pomočjo dobrih ljudi obdarili že več kot 2600 otrok. Letos bodo praznike polepšali še starejšim osebam. Več o akciji z navodili, kako se ji lahko pridružite, preberite TUKAJ.

Že tradicionalno Božičkovi pomočniki postanemo tudi radijci Štajerskega vala. Tokrat pa bomo v Božičkovi tovarni daril v Planetu Tuš Celje kar ves dan. Jutri, v petek, namreč tja selimo naš studio. Tako bomo s prve vrste spremljali utrip v tovarni. Ob tem nas bodo obiskali številni zanimivi gostje, med drugim bodo z nami Marko Vozelj, Ditka, Ana Ferme, Anabel in Erosi, ki bodo kakšno tudi zapeli. Tudi čarali bomo, z nami bo Magic Aleksander. Prišli bodo tudi prostovoljci, predsednik Humanitarnega društva Enostavno pomagam in idejni oče Božičkove tovarne daril Milan Ninić pa bo gost Katje in Davorja v VIP petku. Med drugim se bo preizkusil v vlogi voditelja radijskega programa. Veseli bomo, če Božičkovo tovarno daril v Planetu Tuš Celje obiščete tudi vi, ter hvaležni, če boste ob tem postali še Božičkov pomočnik in predali darilo za otroke, ki ga sicer ne bi dobili. Pomagate pa lahko tudi starejšim. Za praznično obdarovanje starostnikov na številko 1919 pošljite ENOSTAVNO1 in darovali boste 1 evro ali ENOSTAVNO5 in darovali boste 5 evrov.