september 24, 2022

Šentjur je žural na ŠentjurFESTu

ŠentjurFEST je v Šentjur prinesel petkov večer, poln glasbe, zabave in prijetnega druženja. Z nami so bili številni glasbeni prijatelji našega radia, navdušenje tako med glasbeniki kot obiskovalci, ki so veliki šotor za šentjursko občino napolnili do zadnjega kotička, je bilo izjemno.

Zabava, ki jo bo Šentjur še dolgo pomnil. Res smo se imeli odlično. (Foto: Štajerski val)

ŠentjurFEST je naš radio pripravil v sodelovanju z občino Šentjur, ki v teh dneh praznuje svoj občinski praznik. V šotoru v središču Šentjurja smo peli in plesali, resnično se je razvnela prava fešta, ki je bila po koronskem času še kako dobrodošla, za še dodatno zabavo predvsem najmlajših pa je poskrbel lunapark.

Kot prvi je imel čast nastopiti domači PIHALNI ORKESTER ŠENTJUR, za njim pa so si mikrofon na odru podajali številni priljubljeni glasbeniki in skupine. Z nami so bili ČUKI, NATALIJA VERBOTEN, SLOVENSKI ZVOKI, MLADI KORENJAKI, MIRAN RUDAN, NINA DONELLI, ANA FERME, NUŠA DERENDA, DEJAN VUNJAK, DARJA GAJŠEK, TEQUILA, VILI RESNIK, NIKA ZORJAN, BQL & BUDALE, POLKAHOLIKI, TIL ČEH, ANSAMBEL PIK in ANSAMBEL SIMONA GAJŠKA.

O vzdušju smo povprašali obiskovalce:

In tudi nastopajoči so se imeli več kot odlično: 

Nekaj prvih foto utrinkov s ŠentjurFESTA si oglejte v spodnji galeriji, še veliko več pa jih pričakujte v prihodnjih dneh.

HVALA VSEM, KI STE BILI Z NAMI!