september 7, 2019

Štajerfest razvnel Šentjur

Fešta, kot je v Šentjurju že dolgo ni bilo. Štajerfest je prinesel zabavo s številnimi priljubljenimi glasbeniki, odlično hrano in pijačo, odprtimi vrati radijskega studia ter odlično razpoloženimi obiskovalci. Tako smo 66. rojstni dan radia proslavili tako, kot je treba – bučno in v najboljši družbi.

Tanja Žagar je bila le ena od številnih nastopajočih na Štajerfestu.

Štajerfesta ni pokvarilo niti nekoliko slabše vreme, z nekaj dežja. Imeli smo namreč velik šotor in bil je nabito poln. Točno ob 18. uri so nas ogreli in napovedali pester petkov večer Pihalni orkester Šentjur. Nato so se na odru zvrstili Mladi korenjaki, Ansambel Lunca, Rebeka Dremelj, Slovenski zvoki, Ansambel Spev, Domen Kumer, Tanja Žagar, Ansambel Stil, Natalija Verboten in Kumovi, za vrhunec večera pa so poskrbeli Poskočni muzikanti. Tudi mi smo peli in plesali z njimi, plesalke iz TBA plesnega centra pa so nam dajale ritem. Skozi večer so nas popeljali voditelji Štajerskega vala. Kako ste se imeli, sta preverjala Kaja Ravnak in Jan Blaževič:

In tudi glasbeniki so se imeli v vaši družbi in ob polnem šotoru glasnih grl odlično:

S Štajerfestom smo proslavili 66-letnico našega radia in ob tem tudi na stežaj odprli radijska vrata. Lahko ste si ogledali naš studio in spoznali radijsko ekipo, manjkala ni niti torta. Nekaj prvih fotografij s Štajerfesta poglejte v spodnji fotogaleriji, video utrinke pa najdete na našem Facebooku.