november 30, 2018

Trojčki družini iz Šentjurja obrnili življenje na glavo

Družina Topolovec iz Šentjurja se je avgusta povečala za kar tri člane. Razveselili jo so trojčki Marcel, Domen in Enej. Podjetje Radenska jim je v okviru svoje akcije Tri srca podarila voziček, avtosedeže in praktična darilca.

Petletni Patrik se je izjemno razveselil treh bratcev. (Foto: osebni arhiv družine)

V prvem trenutku šok, danes velika sreča
Marcel, Domen in Enej so drugi trojčki, ki jih je Radenska razveselila s svojo akcijo. Prvi so bili v Celju, o čemer smo že pisali TUKAJ. Avgusta je trojčke dobila še družina iz Šentjurja. »Na prvem pregledu sva z ženo mislila, da naju hecajo. Ko sva prejela potrdilo, sva bila tako šokirana, da sploh nisva vedela, kako naj to poveva tašči, ki naju je spremljala. Tudi znanci so bili dolgo časa prepričani, da gre za šalo,« pravi očka Elvis Topolovec in dodaja, da jim od takrat v družini, kjer imajo že tudi petletnega sina Patrika, res ni nikoli dolgčas. Še veliko zanimivega je povedal za naš radio, z njim se je pogovarjala Katja Žolgar:

Radenska skupaj s partnerji akcijo sicer napoveduje tudi za prihodnje leto. Če pričakujete trojčke, se lahko za brezplačen voziček in avtosedeže prijavite TUKAJ

Trojčki so tudi velik finančni zalogaj, Radenska ga je skupaj s partnerji družini iz Šentjurja nekoliko olajšala. (Foto: Radenska)