julij 4, 2018

Zabava v koruznem labirintu pri Mariboru

Poletje je kot nalašč, da prosti čas s prijatelji in družino preživite na prostem. Da pa bi se ob tem čim bolj zabavali, so poskrbeli v Dravskem dvoru pri Mariboru, kjer lahko obiščete labirint na koruznem polju. V iskanju poti iz njega boste morali rešiti kar nekaj ugank.

Koruzni labirint pri Mariboru lahko obiščete le do septembra, ko bo koruza zrela jo bodo namreč poželi. (Foto: FB Koruzni labirint)

Lahko se tudi izgubite
Koruzni labirint si je na okoli 32.000 kvadratnih metrih zamislilo Društvo Labirint. Kot je za naš radio povedala Nataša Drozg, želijo z njim zlasti družine spodbuditi k aktivnemu preživljanju prostega časa v naravi. Iskanje poti iz labirinta ne bo edini izziv, ki ga boste mogli premagati. Čaka vas tudi reševanje različnih miselnih nalog, lotili se boste tudi zabavnih in kreativnih dejavnosti. Pri tem vam bo v pomoč zemljevid, a kot pravi Drozgova, se lahko tudi z njim v koruznem labirintu izgubite. Podrobnostim o tem, kdaj lahko obiščete labirint in koliko boste odšteli za vstopnico, prisluhnite v spodnjem posnetku. Z Natašo Drozg se je pogovarjal Lovro Sadek. (NS)

Datoteke

O KORUZNEM LABIRINTU PRI MARIBORU