marec 14, 2020

Celjski Planet Tuš skrajšuje delovni čas

Planet Tuš Celje med ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa uvaja skrajšan delovni čas, ob nedeljah pa zapira vrata. Ostaja pa odprt hipermarket, ki je v Planetu. Prav tako ostajajo nemoteno odprte Tuševe trgovine po državi, z izjemo dežurnih trgovin.

Hipermarket ostaja odprt tudi ob nedeljah, preostali del Planeta Tuš pa ne. (Foto: Tuš)

Iz Tuša so sporočili, da njihove trgovine Tuš ostajajo odprte, prav tako bodo obratovale z nespremenjenim delovnim časom. Izjema so dežurne trgovine, ki so imele sedaj podaljšan delovni čas. „Pri njih prilagajamo poslovanje na redni delovni čas poslovalnice. Na širšem celjskem bo takšen redni delovni čas od naslednjega tedna tudi v Tuš supermarketu Celje Ljubljanska, Žalec, Vojnik in market Nova vas (pon-sob 8-20, ned 8-12),“ sporočajo iz Tuša.

Ob tem spreminjajo tudi delovni čas nakupovalnega centra Planeta Tuš Celje, ki bo do preklica odprt s skrajšanim delovnim časom, in sicer od ponedeljka do sobote med 10. in 18. uro, ob nedeljah pa bo zaprt. Tuš hipermarket v Planetu Tuš Celje, kot poudarjajo, še naprej deluje po nespremenjenem delovnem času in zagotavlja nemoteno oskrbo živil prebivalstvu od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro ter nedelje med 8. in 15. uro. Vodja odnosov z javnostmi je ob tem za naš radio povedala, da se ni bati, da bi v trgovinah zmanjkalo živil in ostalih nujnih stvari:

Prav tako, kot pravi, posebno skrb namenjajo higieni:

Kot smo že poročali, je skrajšan delovni čas že sprejel tudi celjski Citycenter, preverite TUKAJ. (AD)