januar 12, 2022

ISKRA TEDNA prostoferju iz Slovenskih Konjic

Dobili smo prvo iskro tedna na Štajerskem valu v letu 2022. Med izjavami na našem radiu in na naši spletni strani, ob katerih se iz takšnega ali drugačnega razloga najbolj iskri, jo vsak teden izberete poslušalci z glasovanjem prek spleta in v živo v radijskem etru. Tokrat ste največ glasov namenili prostovoljcu iz Slovenskih Konjic.

Prostoferji so prostovoljni vozniki, ki po opravkih peljejo starejše sokrajane, ki nimajo lastnega prevoza. Ivan Mehle je eden od zelo aktivnih voznikov.

Tri izjave so se potegovale za naziv zadnje iskre tedna v minulem letu na Štajerskem valu. Numerologinja Tina Hočevar, Clarity numerology, je povedala, kaj letu napovedujejo številke. Konjičan Ivan Mehle, voznik prostovoljev v projektu zagotavljanja brezplačnih prevozov Prostofer, je razlagal, o čem največrat tečejo debate med vožnjo, Šentjurčanka, fizioterapevtka Tjaša Mlinarič iz fizioterapije Na noge s Tjašo, pa je podala recept, da bomo tokrat resnično uresničili svoje novoletne zaobljube.

Največ vaših glasov je prejela izjava Ivana Mehleta:

 

Ta iskra tedna se bo potegovala tudi za naziv iskra meseca januarja. V našem uredništvu pa že zbirano najbolj iskrive izjave tega tedna, zanje boste lahko glasovali od petka popoldne.