oktober 6, 2017

Zreške terme mednarodno akreditirano zdravilišče

Terme Zreče so postale mednarodno akreditirano zdravilišče. Po dobrem letu prizadevanj so pridobile mednarodni certifikat in tako zadostile zahtevnim pogojem za prijazno, varno in urejeno delovno okolje ter strokovno zdravstveno oskrbo v njihovem Medicinsko-rehabilitacijskem centru.

V Medicinsko-rehabilitacijskem centru v Termah Zreče se zavedajo, da je presoja kakovosti proces, ki se nikoli ne konča.

Nikoli dokonačana prizadevanja
To pomeni, da izpolnjujejo vse standarde kakovosti in varnosti. Kot so predstavniki Unior Turizma še navedli v sporočilu za javnost, gre za nikoli končan proces. Nenehno je potrebno slediti trendom in nadgrajevati tako kakovost kot varnost zdravstvene obravnave pacientov. To tudi sicer sovpada s strateškimi cilji njihovega podjetja."Za pridobitev mednarodne zdravstvene akreditacije so bile poleg strokovnih, nujne tudi nekatere investicijske in organizacijske posodobitve, ki omogočajo izvajanje vseh postopkov po natančno določenih standardih. Prednosti Mednarodnega akreditacijskega standarda za zdravstvene organizacije AACI se ne kažejo le v dvigu kakovosti in varnosti obravnave pacientov, ampak tudi v dvigu kakovosti in uspešnosti dela, sodelovanju vodstva, zdravstvenega ter drugega osebja v vseh procesih ter rasti zaupanja pacientov in poslovnih partnerjev za zdravstvene ustanove. Pa tudi v dvigu zadovoljstva z delom in ponosu ter osebnostnem in profesionalnem napredku za zaposlene," poudarja direktorica Barbara Soršak, (prisluhnite ji v spodnjem posnetku). Medtem v podjetju zaključujejo standardizacijo poslovanja tudi na področjih hotelirstva, gostinstva, wellnessa, športa in žičnic na Rogli in v Termah Zreče. (BF)

Galerija slik

Datoteke

DIREKTORICA BARBARA SORŠAK