VODITELJICA KATJA ŽOLGAR

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 80. letu za vedno zapustil dragi mož, ata,  dedi in stric Anton Bračko iz Predence 14, Šmarje pri Jelšah. Pogreb bo v petek, 15. novembra, ob 15. uri s sveto mašo v farni cerkvi v Šmarju pri Jelšah. Njegovemu spominu se lahko poklonite od četrtka, 14. novembra, od 18. ure v poslovilni vežici v Šmarju.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 86. letu za vedno zapustila draga mama, babica, prababica, sestra in teta Rozalija Gaberšek iz Kačjega Dola 5, Podplat. Pogreb bo v nedeljo, 17. novembra, ob 15. uri na pokopališču na Kristan Vrhu. Od nje se lahko poslovite od sobote, 16. novembra, od 12. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

V 98. letu jih je za vedno zapustila soseda Marija Žaberl iz Zibike 45. Pogreb bo v soboto, 16. novembra, ob 14. uri na pokopališču v Zibiki. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11.30 ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Sporočajo žalostno vest, da jih je mnogo prerano, v 58. letu, za vedno zapustila draga žena, sestra, mama, tašča, babica in teta Helena Batljan iz Irja pri Rogaški Slatini. Pogreb bo v soboto, 16. novembra, ob 15. uri na pokopališču pri Sveti Trojici v Rogaški Slatini. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. 

ZAHVALA

Ob prerani izgubi drage mamice, vnukinje, hčerke, sestre, svakinje in botrce Ksenije Kruljc iz Babnega Brda 10, Sveti Štefan se iskreno zahvaljujejo sosedom, sorodnikom, prijateljem in znancem za pomoč v teh težkih trenutkih. Posebna hvala gospodu župniku Marku Šramlu za opravljen cerkveni obred, pevcem iz Svetega Urbana, sodelavcem podjetja Trgometal, govorniku za ganljive besede slovesa, trobentaču za odigrano Tišino, pogrebni službi Gekott za organizacijo pogreba in vsem, ki so jo pospremili na njeni zadnji poti. Žalujoči vsi njeni. 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

60620