VODITELJ DARKO BEZENŠEK

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

V 63. letu je za vedno zaspal dragi mož, ati in ate Ivan Majcen iz Lemberga pri Šmarju 4. Pogreb bo v soboto, 17. novembra, ob 14. uri na pokopališču na Sladki Gori. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu za vedno zapustila draga žena, mama, stara mama, tašča, sestra in teta Darinka Agrež iz Ješovca pri Kozjem 20, Kozje. Pogreb bo v petek, 16. novembra, ob 15. uri na pokopališču v Kozjem. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 58. letu jih je zapustila draga žena, hčerka, mama in stara mama Jožica Artič iz Tlak 29, Rogatec. Pogreb bo v petek, 16. novembra, ob 16. uri na pokopališču v Rogatcu. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.


ZAHVALA 

Ob boleči izgubi drage mame, babice in prababice Marije Jezovšek se iskreno zahvaljujejo sorodnikom, prijateljem in vsem, ki ste jo pospremili na njeni zadnji poti, darovali cvetje, sveče in za svete maše ter izrekli pisna in ustna sožalja. Hvala pogrebni službi Gekott, župniku Alojziju, Ivanu in patru Jožetu. Govornikoma Bojani Pevec in Društvu upokojencev Pristava za častitljive besede ob slovesu. Hvala Cerkvenemu pevskemu zboru Zibika in Oktetu Zibika. Sosedom Cvirnečevim, Špendetovim, Damjani Cmok in varnostni službi Cinkarne Celje. Še enkrat vsakemu posebej iskrena hvala. Žalujoči vsi njeni.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

86379