Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 54. letu za vedno zapustil dragi sin, mož, brat in stric Ludvik Pogelšek iz Tlak 55, Rogatec. Pogreb dragega pokojnika bo v sredo, 7. decembra, ob 14. uri na pokopališču v Rogatcu. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 81. letu za vedno zapustila draga mama, stara mama, prababica in soseda Julijana Mazej, po domače Valenčakova Julčka, iz Zagorja 64, Lesično. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 7. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Zagorju. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure dalje v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

ZAHVALA

O boleči izgubi dragega moža, atija, brata in strica Antona Žuraja iz Belega potoka pri Lembergu 2a, ki je nazadnje prebival v Babni Brdi 8 v Svetem Štefanu, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem za darovano cvetje, sveče in svete maše. Hvala za iskren stik roke in tolažilne besede. Posebej hvala župniku Damjanu Ratajcu za pogrebni obred, prav tako somašniku Dragu Cvetku iz Avstrije. Hvala pevcem Rogla za odpete žalostinke, Darku Bezenšku za poslovilne besede ob odprtem grobu. Hvala družini Svetelšek za pomoč. Hvala tudi razredničarki Meliti Podgoršek, sošolcem in sošolkam z Ekonomske šole. Hvala razredniku Jožetu Pušniku razreda S1i ŠCC Lava. Hvala tudi kolektivu Zavoda Pravica – so.p. Žalujoči vsi njegovi.

***

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

79765