VODITELJA DAVOR IN KATJA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 96. letu zapustila draga mama, babica in prababica Antonija Otorepec iz Ostrožnega pri Ponikvi. Pogreb bo v torek, 16. julija, ob 16. uri na pokopališču Ponikva. Od nje se lahko poslovite od danes od 18. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

V globoki žalosti sporočajo, da jih je v 80. letu za vedno zapustila draga mama, oma in omica Marija Kovač iz Zibiške vasi 4, Pristava pri Mestinju. Pogreb bo v sredo, 17. julija, ob 16. uri na pokopališču Zibika. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu za vedno zapustil dragi mož, ata in stari ata Silvester Hostnik iz Dola pri Šmarju. Pogreb bo v sredo, 17. julija, ob 16. uri s pogrebno mašo v cerkvi svetega Roka v Šmarju pri Jelšah. Od njega se lahko poslovite v domači hiši. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist farne cerkve v Šmarju.

 

ZAHVALA

Ni te več na vrtu,
ne v hiši,
nič več glas se tvoj ne sliši.
Če lučko na grobu upihnil bo vihar,
v naših srcih je ne bo nikdar. 
Ob izgubi drage sestre, tete in sosede Olge Ogrizek iz Stranja se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, vaščanom in prijateljem za izrečena sožalja, cvetje in sveče. posebna zahvala podjetju Gekott za organizacijo pogreba, pevcem za odpete žalostinke ter gospodu župniku Tadeju Linasiju za lepo opravljen cerkveni obred. Še enkrat hvala vsem, ki ste jo imeli radi in ste jo pospremili na njeni zadnji poti. Žalujoči vsi nj

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

61995