SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 83. letu zapustila mama, stara mama, omica, sestra in teta Ana Kolar iz Pristave pri Mestinju. Pogreb bo v petek, 21. septembra, ob 16. uri na pokopališču pri Sveti Emi. Žara bo na dan pogreba od 9. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 63. letu zapustil Matija Horvat iz Rogaške Slatine. Pogreb bo v soboto, 22. septembra, ob 14. uri na pokopališču Sveta Trojica v Rogaški Slatini, žara bo na dan pogreba od 8. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

ZAHVALA

Ob nenadomestljivi izgubi hčerke, žene, mame, tašče ter babice Slavice Kruljc se zahvaljujejo za pomoč v teh težkih trenutkih onkološkemu inštitutu Ljubljana, zdravnici Iličevi, gospodu Marku Šramlu za opravljen cerkveni obred, govorniku za ganljive besede, vsem za darovane svete maše, cvetje in sveče, pevcem Svetega Štefana, tobentačema, pogrebni službi Gekott, sosedom, prijateljem in znancem ter vsem, ki ste jo na njeni zadnji poti pospremili v tako velikem številu. Žalujoči mama Hermina, mož Ivan ter Jani in Ksenija z družino.

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

44945