Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 86. letu za vedno zapustil dragi brat in stric Janez Herček iz Pristave pri Mestinju 43. Pogreb bo v soboto, 10. aprila, ob 14. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču Sveta Ema, Pristava pri Mestinju. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu zapustila draga Cilka Maček iz Zagorja 20 pri Lesičnem, nazadnje je prebivala v Domu Nine Pokorn Grmovje. Pogreb bo v ponedeljek, 12. aprila, ob 16. uri na pokopališču Zagorje pri Lesičnem. Žara bo na dan pogreba od 14. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. Zaradi izrednih razmer bo pogreb v družinskem krogu.

 

ZAHVALA

Iz solz se zate venec spleta,
namesto rož ljubezen vanj se vpleta,
v spomin, v zahvalo za vso ljubezen
in dobroto tvojo.

Ob boleči izgubi drage mame, ome, tašče, sestre, tete in botrce Valentine Tacer - Tacerjeve Tinke iz Mestinja 32 se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, znancem za izrečena ustna in pisna sožalja, za darovano cvetje, sveče in svete maše. Hvala dekanu gospodu Tadeju Linasiju za lepo opravljen cerkveni obred, pevki Mateji za zapete žalostinke, trobentaču Borutu za čustveno odigrano Tišino ter pogrebni službi Gekott za organizacijo pogreba. Hvala vsem, ki jo boste ohranjali v lepem spominu. Žalujoči vsi njeni. 

***

V zaščito vašega zdravja in zdravja sorodnikov zaradi epidemije novega koronavirusa prosijo, da upoštevate navodila Ministrstva za zdravje v povezavi z omejitvijo obiskov in zadrževanja v poslovilni vežici in na samem pogrebu.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

92568