SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da je umrl Franc Štunf s Sladke Gore 11. Pogreb bo v ponedeljek, 30. marca, ob 15. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču na Sladki Gori. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 76. letu za vedno zapustila draga mama, babica, prababica, sestra in teta Marija Bevc iz Lesičnega 47. Pogreb bo v sredo, 1. aprila, ob 14. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču na Pilštanju. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

***

V zaščito vašega zdravja in zdravja sorodnikov zaradi koronavirusa prosijo, da upoštevate navodila Ministrstva za zdravje v povezavi z omejitvijo obiskov in zadrževanja v poslovilni vežici in na samem pogrebu.

 

ZAHVALA

Ob boleči izgubi dragega ata, starega ata, brata in strica Jožefa Žeraka iz Laš 7, Podplat se iskreno zahvaljujejo vsem, ki so jim v težkih trenutkih stali ob strani, darovali sveče in cvetje ter jim izrekali besede sožalja. Najlepša hvala osebju Nefrološkega oddelka Bolnišnice v Celju, zdravstvenemu osebju ZD Šmarje pri Jelšah, gospodu župniku Tadeju Linasiju za opravljen pogrebni obred in pogrebni službi Gekott za opravljene storitve. Zahvala vsem, ki so žalovali z njimi, pa se zaradi nastale situacije niso mogli udeležiti pogreba. Žalujoči vsi njegovi.

 

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

43854