SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICA

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 67. letu zapustil dragi Anton Strniša iz Gabrovca pri Kostrivnici. Pogreb bo v ponedeljek, 27. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Kostrivnici. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

ZAHVALE

Srce je omagalo,
dih je zastal, 
spomin na mamo 
bo vedno ostal.
Ob boleči izgubi drage mame, tašče, babice in prababice Marije Drozg s Kristan vrha se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečena ustna in pisna sožalja, tolažilne besede, podarjeno cvetje, sveče, darove in svete maše. Iskrena hvala njeni osebni zdravnici Aurori Nassib, sestri Klari za lajšanje bolečin med njeno dolgotrajno boleznijo in ekipi nujne medicinske pomoči za hitro pomoč. Hvala gospodu župniku za opravljen obred, gospodu Jagodiču za poslovilni govor, službi Gekott za organizacijo pogreba in pevcem za odpete žalostinke. Žalujoči vsi njeni. 

 

***

Srce nam žalost je ranila, 
ker te več med nami ni.
Čeprav te zemlja je pokrila,
duh tvoj z nami živi.
Ob boleči izgubi dragega moža, očeta, starega ata, sina, brata Romana Cerovška iz Šmarja pri Jelšah se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem, kolektivu Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah, Tehnos in Unisteel za izrečena sožalja, podarjeno cvetje, sveče in svete maše. Posebna zahvala vsem sosedom za pomoč in podporo, ki so jim jo nudili v teh težkih trenutkih. Hvala gospodu župniku za lepo opravljen obred. Vsem še enkrat iskrena hvala! Žalujoči vsi njegovi.

 

***

Ob boleči in nenadomestljivi izgubi ljube mame, tašče, ome, sestre in tete Marije Dolc iz Sp. Sečovega se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem in sosedom, ki so bili z njimi v dnevih žalosti. Zahvaljujejo se vsem, ki so bili del njenega življenja in so jo imeli radi. Hvala za darove, tople objeme in iskrene besede tolažbe. Hvala gospodu župniku Vehovarju in pogrebni službi Žekar za lepo opravljen obred. Posebna zahvala ekipi nujne medicinske pomoči Šmarje in dr. Nini Lotrič, pevcem in gospe Marjetki za petje, govorniku gospodu Pohorcu za besede slovesa, Cvetki Kuraj za pomoč. Hvala tudi sodelavcem mesnin Žerak, Medical centra in članom PGD Rogaška. Vsem še enkrat iskrena hvala. Žalujoči vsi njeni najdražji. 

***

Srce je omagalo,
dih je zastal,
spomin na mamo
bo vedno ostal.
Ob boleči izgubi drage mame, stare mame, prababice, tašče in tete Ane Škrabl iz Partizanske ceste 39a, Rogaška Slatina, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečena in pisna sožalja, za darovane sveče, cvetje, za maše, cerkev ter za denarno pomoč. Posebna zahvala gre osebnemu zdravniku dr. Mitju Motalnu, dr. Anji Prah, patronažnima sestrama Zinki in Juditi, dr. Janezu Šmitu ter dežurni službi Zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah. Zahvaljujeo se tudi gospodu župniku Jožetu Vehovarju za lepo opravljen cerkveni obred, pevcem in pogrebni službi Žekar. Žalujoči vsi, ki so jo imeli radi. 

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

91288