Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Sporočajo žalostno vest, da je za vedno zaprla svoje oči draga žena, mamica, babica Gabrijela Blazina iz Zgornjega Gabernika. Pogreb bo v ponedeljek, 6. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Kostrivnici. Žara bo na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. 

***


Sporočajo žalostno vest, da jih je v 85. letu za vedno zapustila draga sestra in teta Ivanka Dečman, oskrbovanka doma Hrastovec. Rojena je bila v Šmarju pri Jelšah. Pogreb bo v ponedeljek, 6. decembra, ob 15.30 v ožjem družinskem krogu na pokopališču v Šmarju pri Jelšah. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 13.30 v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

***

Sporočajo žalostno vest, da je v 80. letu za vedno zaspal dragi mož, ati, dedi, pradedi in tast August Strašek, po domače Ržiški Gustek z Velikih Roden pri Rogaški Slatini. Pogreb s pogrebno sveto mašo bo v torek, 7. decembra, ob 15. uri na pokopališču Sveta Trojica v Rogaški Slatini. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

***

 

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 72. letu za vedno zapustil dragi mož, ata, dedi, tast, brat in stric Ivan Tičer iz Babne Reke 9, Loka pri Žusmu. Pogreb bo v sredo, 8. decembra, ob 15. uri na pokopališču Sveti Štefan. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 13. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.


ZAHVALA

Kako je hiša strašno prazna, 
odkar tebe v njej več ni,
prej bila tako prijazna, 
zdaj otožna se mi zdi. 

Ob boleči izgubi drage mame, tašče in stare mame Jožefe Arbajter iz Zgornjega Tinskega 17, Loka pri Žusmu, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom in znancem za izrečena sožalja, podarjeno cvetje in sveče ter za darovane svete maše. Hvala gospodu župniku Alojzu Podkrajniku in Bojanu Kunstiču za izrečene besede slovesa, patronažni sestri Tanji Racinger za lajšanje bolečin in negovalki Marti. Hvala vsem, ki ste jo pospremili na njeni zadnji poti. Žalujoči sinovi Franci, Andrej in Marjan z družino. 

***

V zaščito vašega zdravja in zdravja sorodnikov prosimo, da upoštevate navodila NIJZ v povezavi z omejitvijo obiskov, upoštevanja ukrepov testiranja, prebolevnosti in cepljenja ter zadrževanja v poslovilni vežici in na samem pogrebu.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

68067