SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE 

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 96. letu za vedno zapustila draga Terezija Kaniwetz iz Prelaskega 14, Podčetrtek. Pogreb bo v petek, 20. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Polju ob Sotli. Njenemu spominu se lahko poklonite od četrtka, 19. septembra, od 16. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Za vedno se je poslovila draga mama Štefka Avguštin iz Slomškove ulice 21, Rogatec. Pogreb bo v petek, 20. septembra, ob 16. uri na pokopališču v Rogatcu. Njenemu spominu se lahko poklonite četrtka, 19. septembra, od 16. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 88. letu za vedno zapustil dragi ata, stari ata in pradedek Janez Čakš - Požegov Ivan iz Šerovega pri Šmarju 6, Šmarje pri Jelšah. Pogreb bo v nedeljo, 22. septembra, ob 16. uri s  sveto mašo v farni cerkvi v Šmarju pri Jelšah. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 8.uri v poslovilni vežici na šmarskem pokopališču.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 86. letu za vedno zapustila draga mama in babi Antonija Vizjak rojena Pečnik iz Vinskega Vrha pri Šmarju 2a, Šmarje pri Jelšah. Pogreb bo v torek, 24. septembra, ob 15. uri na pokopališču v Šmarju pri Jelšah. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure v poslovilni vežici na šmarskem pokopališču.

 

 

ZAHVALA

Ob boleči izgubi drage mame, stare mame in prababice Marice Jesenek z Vrha pri Šmarju se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom in znancem za sveče, svete maše, izrečena ustna in pisna sožalja ter spremstvo na zadnji poti k večnemu počitku. Hvala osebju Zdravstvenega doma Šmarje, posebej doktorici Lei Romih ter patronažni sestri Marjani Skale za obiske na domu. Hvala sodelavcem pralnice bolnice Celje, uslužbenem Term Olimia in ZŠAM Rogaška Slatina. Hvala gospodu Tadeju Linasiju za opravljen pogrebni obred in za sveto mašo, pogrebni službi Gekott za opravljene pogrebne storitve ter pevcem Rogla za odpete žalostinke in Tišino. Hvala sosedi Jožici za govor in poslovilne besede ob odprtem grobu. Hvala nečakinji Mariji in Marici za pomoč; enako tudi Hedviki Šraml. Hvala vsem in vsakemu posebej. Žalujoči hčerki Marta in Jožica z družinama ter vsi njeni. 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

74953