VODITELJA DAVOR IN KATJA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICA

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 81. letu za vedno zapustila draga mama, babica, botra in dobra soseda Ruža Gobec, po domače Klanjska Mimika, iz Spodnjega Sečovega 90, Rogaška Slatina. Pogreb bo v torek, 11. avgusta, ob 16. uri na pokopališču Sveta Trojica v Rogaški Slatini. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.  

***

ZAHVALI

Ob boleči izgubi dragega moža, očeta, tasta, dedka, pradedka, strica Ivana Novaka s Pijovc se zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem za izrečena sožalja, darove za cerkev ter svete maše, denarni prispevek in sveče. Zahvaljujejo se dekanu Tadeju Linasiju, gospodu Roku Metličarju ter ministrantom za lepo opravljen cerkveni obred, pevcem Rogla za odpete pesmi, trobentaču za tišino, pogrebni službi Gekott, patronažni sestri Marjani ter nečaku Miranu Smoleju za besede slovesa. Hvala vsem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti. Vsi njegovi.

***

V 86. letu jih je za vedno zapustil dragi mož, ati, dedi in stric Aleksander Pevec s Svetega Štefana.

"Spomini so kot iskre,
ki pod pepelom tlijo,
a ko jih razgrneš,
vedno znova zažarijo." (Goethe)

Iskreno se zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti. Hvala za izrečena sožalja, darovano cvetje, sveče in svete maše. Iskrena hvala duhovniku za opravljen cerkveni obred, pevcem za odpete žalostinke ter pogrebni službi Gekott za organizacijo pogreba. Hvala vsem, ki ste ga imeli radi. Žalujoči vsi njegovi.

***

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

73518