VODITELJ - ANDRAŽ PUŠNIK

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 92. letu zapustila draga sestra in teta Alojzija Žurej iz Klak 7, Lesično. Pogreb bo v petek, 29. maja, ob 15. uri na pokopališču Pilštanj. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 76. letu za vedno zapustil dragi mož, ata, dedi in pradedi Ferdinand Završek iz Grobelc 39, Sveti Štefan. Pogreb bo v torek, 2. junija, ob 16. uri na pokopališču Sveti Štefan. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

 

***

V zaščito vašega zdravja in zdravja sorodnikov zaradi koronavirusa prosijo, da upoštevate navodila Ministrstva za zdravje v povezavi z omejitvijo obiskov in zadrževanja v poslovilni vežici in na samem pogrebu.

 

ZAHVALI

Ob boleči izgubi dragega moža, očeta, brata in strica Marjana Fira se zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem in znancem za ustna in pisna sožalja, za darovano cvetje in sveče ter za denarno pomoč. Posebna zahvala gre sosedi Marti Ferlinc, ki je bila vedno pripravljena pomagati s prevozi in z lepo besedo nagovoriti Marjana, ki je ležal nemočen v postelji. Zahvala tudi sosedu Branku Vehovarju za pomoč pri mnogih padcih in poškodbah ter za vsakdanje obiske. Hvala gospodu župniku za opravljen pogrebni obred in pogrebni službi Gekott. Hvala Borutu za odigrano Tišino. Hvala vsem in vsakemu posebej. Žalujoči: žena Ivanka ter sin Marjan, hčerki Maja in Mojca z družinami.

 

***

Srce tvoje več ne bije,
bolečin več ne trpiš, 
nam pa žalost srce trga, 
solza lije iz oči. 
Dom je prazen in otožen, 
ker te več med nami ni. 
Bil si skrben in vztrajen v življenju, 
junaški v zadnjem trpljenju. 
V cvetočem maju jih je zapustil dragi mož, oče, dedi, brat, stric, svak boter in pradedek Leopold Ogrizek iz Zgornjega Gabernika 7. Zahvaljujejo se vsem, ki so jim izrazili ustno ali pisno sožalje; hvala za darovano cvetje, sveče in svete maše. Posebna zahvala gre pogrebni službi Žekar, pevcem in za odigrano Tišino, gospodu župniku Vratariču; hvala tudi za denarno pomoč. Posebna hvala Franciju Ogrizku za vso postrežbo po pogrebu. Žena Ana in vsi njegovi. 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

93231