SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Za vedno se je poslovil maestro Marjan Potočnik, duhovnik v pokoju iz župnišča Martjanci. Pogreb z mašo zadušnico bo v sredo, 19. februarja, ob 14. uri v Ljutomeru. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba v farni cerkvi Ljutomer.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 73. letu za vedno zapustil dragi mož, ati, dedi, brat in boter Franc Jagodič iz Prelog pri Šmarju 7a, Šmarje pri Jelšah. Pogreb bo v sredo, 19. februarja, ob 15. uri s  sveto mašo na pokopališču v Šmarju pri Jelšah. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist obnove cerkve v Šmarju pri Jelšah.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 87. letu zapustila draga mama, stara mama in prababica Ivanka Planko iz Drenskega Rebra 6 pri Lesičnem. Pogreb bo v sredo, 19. februarja, ob 16. ure na pokopališču na Pilštanju. Maša bo po pogrebu. Od njen se lahko poslovite na dan pogreba od 11.ure v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci sveče hvaležno odklanjajo.

 

ZAHVALI

Življenje niso dnevi,
ki so minili,
temveč dnevi,
ki smo si jih zapomnili.
/Paulenko/
Ob izgubi njihove mame, stare mame, prababice, tašče in tete Terezije Ulčnik iz Zagaja 28, Bistrica ob Sotli, se zahvaljujejo vsem, ki so se poklonili njenemu spominu ter darovali sveče in svete maše. Posebna hvala osebju Zdravstvenega doma Bistrica ob Sotli in Splošne bolnišnice Brežice – internemu in negovalnemu oddelku. Prav tako se zahvaljujejo ge. Lidiji Umek in njenim oskrbovalkam za vso pomoč in nego v zadnjih dnevih njenega življenja. Hvala g. župniku Damjanu Kejžarju in pevcem Rogla za odpete pesmi. Iskrena hvala tudi vsem, ki so jim na kakršen koli način pomagali, jim nudili podporo ter jo pospremili na njeni zadnji poti. Vsem še enkrat iskrena hvala! Žalujoči vsi njeni. 

 

Ob izgubi dragega moža, očeta, starega ata in dedka Vinka Krajnca iz Predela, Šmarje pri Jelšah, se zahvaljujejo vsem, ki so jim izrekli sožalje, se poklonili njegovemu spominu ter darovali sveče in svete maše. Vsem še enkrat iskrena hvala! Žalujoči vsi njegovi.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

68592