MOJA JESEN - RADIO ŠTAJERSKI VAL - !!! NE ODJAVLJAJ !!! (prijava višje zgoraj ima prioriteto, tako da samo sebe na koncu odjaviš)

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 80. letu za vedno zapustila draga mama, babica, sestra in teta Terezija Graner iz Ulice bratov Šanda 2, Rogatec. Pogreb bo v soboto, 19. oktobra, ob 15. uri na pokopališču Rogatec. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 91. letu zapustil dragi oče, dedek in pradedek Josip Novak - Joco iz Tržišča 68, Rogaška Slatina. Pogreb bo v ponedeljek, 21. oktobra, ob 15.30 uri na pokopališču Sveta Trojica v Rogaški Slatini. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

ZAHVALI

Ob boleči izgubi dragega očeta, partnerja in dedka Alojza Baha iz Olimja se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem, ki so ga pospremili na njegovi zadnji poti, darovali zanj cvetje, sveče in svete maše. Lepa hvala tudi gospodu župniku za lepo opravljen obred. Še enkrat iskrena hvala vsem, ki so mu stali ob strani v težkih trenutkih. Žalujoči vsi njegovi. 

Ob boleči izgubi dragega moža, očeta, dedka in pradedka Antona Hriberška iz Dragomilega Šmarje pri Jelšah, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom, nekdanjim sodelavcem podjetja Vitli Krpan in znancem, ki so ga pospremili na njegovi zadnji poti, darovali zanj cvetje, sveče in svete maše. Lepa hvala tudi gospodu župniku za lepo opravljen obred. Še enkrat iskrena hvala vsem, ki so mu stali ob strani v težkih trenutkih. Žalujoči vsi njegovi. 

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

70039