VODITELJICA ANDREJA KUKOVIČ

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 91. letu za vedno zapustila draga mama, babica in prababica Marija Bedrač, rojena Leber, iz Orehovca 13, Sveti Štefan. Pogreb bo v torek, 16. oktobra, ob 16. uri na pokopališču Sveti Štefan. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 67. letu zapustila draga žena, mama, babica in sestra Danica Čosič, rojena Ferlič, iz Nezbiš. Pogreb bo v torek, 16. oktobra, ob 15. uri na pokopališču Sveta Ema. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšni poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 70. letu za vedno zapustil dragi mož, ati in stari ata Slavko Novak iz Spodnjega Sečovega, Rogaška Slatina. Pogreb bo v sredo, 17. oktobra, ob 16. uri na pokopališču Sveta Trojica. Njegovem spominu se lahko poklonite od ponedeljka, 15. oktobra, od 18. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 73. letu za vedno zapustila draga žena, mama in babica Marija Ceplak iz Srževice pri Ponikvi 22a. Pogreb bo v sredo, 17. oktobra, ob 15. uri na pokopališču na Ponikvi. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.ZAHVALI

Ob boleči izgubi drage mame, tašče in stare mame Ivanke Pavlič s Planine pri Sevnici se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečena ustna in pisna sožalja, darovano cvetje, sveče in svete maše. Iskrena hvala gospodu župniku za lepo opravljen obred, sosedi Mimiki za izrečene besede slovesa, trobentaču in pevcem za čustveno odigrane in odpete žalostinke ter petje pri sveti maši. Hvala pogrebni službi Žalujka za organizacijo pogreba. Iz srca hvala tudi vsem, ki ste jim na kakršenkoli način pomagali in stali ob strani v težkih trenutkih slovesa. Žalujoči vsi njeni.

»Kar je zapisano globoko v srcu,
se nikoli ne more izgubiti.«
Ob boleči in nenadomestljivi izgubi dragega moža, sina, očeta, nonota, tasta, svaka in strica Romana Prinčiča iz Trubarjeve ulice 17, Šmarje pri Jelšah, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem, znancem, sodelavcem in bivšim sodelavcem, za podporo v težkih trenutkih izgube. Hvala za izražena sožalja, darovano cvetje, sveče, darove in pogrebni službi Gekott za organizacijo pogreba. Hvala vsem in vsakemu posebej. Neizmerno ga bodo pogrešali. Žalujoči: žena Romana, mama Ivanka ter hči Rebeka in sin Rok z družinama.


 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

31276