november 2, 2023

Prometna nesreča med Velenjem in Arjo vasjo: Policisti prosijo za pomoč

Policisti Policijske uprave Celje pozivajo očividce jutranje prometne nesreče na glavni cesti Velenje–Arja vas, da se javijo.

Če ste videli jutranjo prometno nesrečo, pokličite na telefonsko številko Policijske postaje Velenje (03) 898 43 94 ali na številko 113. (Foto: Štajerski val)

Zjutraj, okoli 8.45 ure se je na glavni cesti Velenje-Arja vas, v bližini odcepa za Dobrno, zgodila prometna nesreča, v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, sta bila v prometni nesreči udeležena  voznik osebnega vozila znamke Peugeot 307 in neznani voznik osebnega avtomobila znamke VW Golf, serije IV, črne barve, koprskega registrskega območja. „Voznik Peugeota je vozil  iz smeri Velenja proti Arji Vasi, ko mu je v bližini odcepa za Dobrno, po njegovem voznem pasu nasproti pripeljal neznani voznik Golfa,  ki je nepravilno prehiteval tovorno vozilo. Voznik Peugeota je poskušal preprečiti trčenje in se je umikal na skrajni desni rob cestišča in posledično  zapeljal z vozišča na travnik. Neznani voznik je odpeljal naprej, ne da bi se ustavil in oškodovancu posredoval svoje podatke. Voznik Peugeota se je v prometni nesreči lažje poškodoval,“ so zapisali v sporočilu za javnost.

Policisti očividce prometne nesreče prosijo za pomoč pri izsleditvi voznika. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Velenje (03) 898 43 94 ali na številko 113.