november 20, 2018

Erotični zaključek novembra v Celju

Prvi vikend v decembru bo v Celju vroč. Dogajanje na celjskem sejmišču bo za tri dni popestril že 11. mednarodni sejem erotike Sloverotika. Organizatorji obljubljajo še več zabave in vročih nastopov kot minula leta.

Sloverotika bo letos že enajstič popestrila dogajanje na celjskem sejmišču. (Foto: Radio Štajerskival)

Vroči nastopi, kletka in policistke 
Prihodnji konec tedna hladni zimski večeri v Celju ne bodo tako hladni. Temperaturo bo tri dni dvigovalo 25 nastopajočih na sejmu Sloverotika na celjskem sejmišču. Dogajanje bo v dveh nadstropjih dvorane L. Vodja sejma Katja Goršek napoveduje:

Nastopajoči, ki vsi prihajajo iz tujine, bodo v treh dneh nastopili več kot tridesetkrat. Med njimi bo nekaj prepoznavnih imen industrije za odrasle. Obetajo se tudi novosti pravi, soorganizator programa Tomaš Slapar:

V takšni kletki se bodo lahko znašli "poredni" obiskovalci.

Poleg nastopov bo obiskovalcem na voljo tudi ponudba različnih izdelkov in pripomočkov iz sveta industrije za odrasle. Pričakujejo okoli dvajset razstavljavcev. Organizatorji so letos prevetrili tudi voditeljsko ekipo. Glavni voditeljici Oriani Girotto se bosta izmenjaje pridružila Jasna Kuljaj in Miha Kavčič, ki ga poznamo iz resničnostnega šova Kmetija. Sejem Sloverotika vabi od 30. novembra do 2. decembra. (NS)