maj 9, 2023

Celjsko sejmišče v znamenju komunale, logistike in avtomobilizma

V družbi Celjski sejem se pripravljajo na majske sejme, ki bodo v znamenju komunalne opreme, gospodarskih vozil, logistike in avtomobilizma. Obeta se prvi sejem KOMOT, po štirih letih pa se vračata sejma Gospodarska vozila in logistika ter Avto in vzdrževanje.

V družbi Celjski sejem se pripravljajo na majske sejme. (Foto: Radio Štajerski val)

Na celjskem sejmišču bo prihodnji teden prvi sejem KOMOT – sejem komunalne opreme, ravnanja z odpadki in vodne tehnologije, po štirih letih pa se vračata tudi sejma avto-transportne industrije – Gospodarska vozila in logistika ter Avto in vzdrževanje, kjer bodo predstavljeni trendi gospodarskih in dostavnih vozil ter opreme in logistike, pa tudi novosti s področja avtoservisne dejavnosti in avtomobilizma. Izvršni direktor družbe Celjski sejem Robert Otorepec:

 

Ob razstavni ponudbi vozil, opreme in pripomočkov, se torej obetajo tudi strokovni posveti in okrogle mize, na katerih bodo v posameznih panogah, ki jih obravnavajo sejmi, izpostavili tudi največje težave in izzive, s katerimi se soočajo. Sicer pa bodo majski sejmi v prvi vrsti namenjeni strokovni javnosti. Ponudbo in novosti bo predstavilo 105 razstavljavcev iz šestih držav, poleg Slovenije, še iz Avstrije, Hrvaške, Italije, Nemčije, Poljske. Vodja sejmov Renata Košenina o sejmu KOMOT, pri organizaciji katerega sodeluje Zbornica komunalnega gospodarstva, pravi:

Glede sejmov Gospodarska vozila in logistika ter Avto in vzdrževanje, kjer so soorganizatorice Sekcija avtoserviserjev pri Obrtni zbornici Slovenije (OZS), Sekcija za promet pri OZS ter Sekcija za prevoz blaga pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS), pa pravi:



Organizatorji so podrobnosti majskih sejmov predstavili na včerajšnji novinarski konferenci.

Kljub temu, da so sejmi v prvi vrsti namenjeni strokovni javnost, pa bo dogajanje zanimivo tudi za ostale obiskovalce. Košenina pravi:

Sejem KOMOT bo na celjskem sejmišču od 17. do 21. maja, sejma Gospodarska vozila in logistika ter Avto in vzdrževanje pa od 18. do 21. maja. Več informacij najdete TUKAJ. (NS)