december 16, 2020

Kakšno bo koronaleto v celjskem Citycentru?

Koronavirus kroji tudi letošnje številke v nakupovalnih središčih, tudi v Citycentru Celje, kjer so lahko po trenutno veljavnih vladnih odlokih lahko odprte le trgovine z živili, s hrano za živali, lekarne in drogerije. Medtem ko so lahko v regijah z boljšo epidemiološko sliko odprte tudi denimo trgovine z oblačili. Preverili smo, kaj pravijo na to.

V celjskem Citycentru zaradi veljavnih ukrepov, tehnične trgovine in trgovine z oblačili ter obutvijo ostajajo zaprte. (Foto: Radio Štajerski val)

V Citycentru Celje pravijo, da letošnjega končnega poslovnega rezultata še ne morejo oceniti. Center managerka Darja Lesjak razlaga:

December je običajno najbolj močan mesec v letu, tako v prihodkih kot pri številu obiskovalcev. Kaj pa letos, ko so mnoge trgovine v nakupovalnem središču zaprte?

Kako pa sicer komentira zadnje vladne ukrepe?

V celjskem Citycentru so morali letos zaradi epidemiološke situacije letos odpovedati več tradicionalnih dogodkov in prireditev, denimo spomladanski teden mode in Miklavževo obdarovanje, ki pa so ga izpeljali virtualno. Sicer pa so ponosni, da so kljub situaciji uspeli izpeljati tradicionalno dobrodelno akcijo obdarovanja otrok iz rejniških družin. (NS)