januar 25, 2024

Na prodaj je hotel pod slatinsko Janino

V Rogaški Slatini je na prodaj hotel pod smučiščem Janina – Hotel Go. Gre za hotelsko-gostinski objekt, v katerem je med drugim tudi velika športna dvorana.

Hotelsko-gostinski in športni objekt je na prodaj za 5 milijonov evrov. (Foto: FB hotel GO)

Objekt je leta 2017 kupilo domače podjetje Gobec, o čemer smo na Štajerskem valu poročali TUKAJ. Objekt je lastnik obnovil in ga tudi povečal, trenutno pa obratuje le športni del. V podjetju Gobec so nam povedali, da hotel "GO - sport hotel & resort" prodajajo v celoti, razlogov za prodajo pa ne navajajo.

V oglasu, objavljenem na spletni strani agencije Baza, o objektu, ki ima štiri etaže, med drugim piše: »V pritličju se razprostira glavna avla z zastekljeno sejno sobo, prenovljena restavracija s kuhinjo in kavarno, wellness z bazenom in dva večnamenska prostora primerna za masažne ali fizioterapevtske storitve ter prostorna (2300 m2) športna dvorana. Prvo nadstropje na severu obsega 25 hotelskih sob za dve osebi. Na južnem delu so bili leta 2022 na novo zgrajeni štirje apartmaji. Drugo nadstropje je bilo popolnoma na novo zgrajeno leta 2022 in ima na južnem delu prav tako štiri prostorne apartmaje. Na severnem delu se nahajajo trije apartmaji s kuhinjami ter francoskimi balkoni, v bližini pa še dve sobi za dve osebi. V kletnem prostoru se nahajata dve savni, trije masažni prostori, dva popolnoma opremljena in prenovljena fitnes prostora, štiri garderobe s sanitarijami in tuši ter tehnični prostor. Celoten objekt od kletnih prostorov do drugega nadstropja povezuje dvigalo.«

Objekt je na prodaj za 5 milijonov evrov. (AD)

Povezani prispevki: 
V ROGAŠKO SLATINO VABI GO
BO GRAND SLAM ROGAŠKA POSTAL ŠPORTNI CENTER?