Izstrelite svoje podjetje med zvezde na 52. MOS-u

13.06.2019

Natečaj MOSovi podjetni talenti je lahko odlična odskočna deska na podjetniški poti. (Foto: Celjski sejem)

Družba Celjski sejem vabi na natečaja MOSovi podjetni talenti in iFEEL start-up 2019. Pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom in podjetjem ponuditi priložnost, da se septembra predstavijo v družbi skoraj 1.500 neposredno prisotnih razstavljavcev iz 33 držav. Ne zamudite priložnosti!

MOSovi podjetni talenti 2019
MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki že več kot pol stoletja omogoča številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot tudi na tujih trgih.

V družbi Celjski sejem d. d. kot organizator sejma MOS želijo pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom ponuditi priložnost, da se predstavijo v družbi skoraj 1500 neposredno prisotnih razstavljavcev iz 33 držav. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega spleta vstopa na trg.

Na natečaj MOSovih podjetnih talentov se lahko prijavijo podjetnice/ki oziroma skupine, ki so najmanj 25 % lastnik podjetja, katero ne sme biti starejše od treh let (ustanovitev po 1. 6. 2016). Med prejetimi prijavami bo komisija izbrala 5 najboljših podjetnih idej, ki jim bo Celjski sejem omogočil učinkovito predstavitev na MOS-u ter splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, spletna stran, napoved na novinarski konferenci pred sejmom, družbeni mediji).. Vsi izbrani mladi podjetniki in inovacije bodo posebej predstavljeni še v sejemskem katalogu, sejemskem biltenu, na uradni spletni strani sejma in partnerjev.

Omejitve, navodila in spletno prijavo najdete TUKAJ.

iFEEL start-up 2019
Digitalizacija v svetu še naprej revolucionarno spreminja celotne panoge in njihove koncepte poslovanja. Mlada start-up podjetja predstavljajo pomembno gonilno silo tega razvoja.

V preteklih letih so na Celjskem sejmu digitalizacijo obravnavali na samostojnem sejmu Feel the Future, sejmu inovativnih digitalnih rešitev. Letos pa bo ta sejem pridružen sejmu MOS B2B, kjer bodo razstavljavci s svojo ponudbo s področja digitalizacije in spremljajočimi prireditvami dosegli bistveno večje število poslovne in splošne publike, saj ta sejem vsako leto obišče okrog 100.000 obiskovalcev.

Inovativnim start-up podjetjem zato Celjski sejem ponuja priložnost, da na sejmu MOS predstavijo svojo vizijo prihodnosti ter si obenem ogledajo ponudbo in trende največjih akterjev na tem področju. Predvsem manjša in mlajša podjetja z manjšimi sredstvi za promocijo lahko predstavitev na sejmu izkoristijo kot enega glavnih orodij marketinškega vstopa na trg.

Na natečaj iFEEL start-up se lahko prijavijo start-up podjetja, ki prihajajo s področja digitalizacije. Med prejetimi prijavami bo komisija izbrala 5 najboljših podjetij, ki jim bo Celjski sejem omogočil učinkovito predstavitev na MOS-u ter splošno promocijo v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (intervjuji, PR članki, spletna stran, napoved na novinarski konferenci pred sejmom, družbeni mediji). Prav tako izbrance čakajo srečanja in izmenjava izkušenj z največjimi tehnološkimi podjetji in državnimi institucijami ter osebno svetovanje pri poslovni ideji z najboljšimi mentorji iz prakse.

Omejitve, navodila in spletno prijavo najdete TUKAJ.

Preko meja Slovenije
MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v celotni regiji, ki že več kot pol stoletja omogoča številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot tudi na tujih trgih.

Da pa bo povezovanje in internacionalizacija imela še večjo moč, se na natečaja MOSovi podjetni talenti in iFEEL start-up lahko prijavijo tudi podjetnice in podjetniki ter podjetja iz tujine.

Ne zamudite roka za prijavo
Nadobudne podjetnice in podjetniki ter zagnani start-upi se na natečaj lahko prijavite do 5. 7. 2019, in sicer z izpolnitvijo spletnega obrazca, ki je objavljen na www.ce-sejem.si. Prijavljeni bodo o izboru obveščeni preko elektronske pošte do 25. 7. 2019. Na posebnem dogodku MOSovi podjetni talenti bodo razglašene tri zmagovalne podjetniške ideje po ocenah komisije. V času trajanja sejma bodo iz vsakega natečaja razglašene tri zmagovalne podjetniške ideje po ocenah komisije.

PROMOCIJSKO BESEDILO
Štajerski val v sliki