februar 12, 2024

STEKLARNA ROGAŠKA: HEJ, TI! SI ŽELIŠ KRISTALNO JASNO KARIERO?

Vpiši se na Šolski center Rogaška Slatina, ki zagotavlja nadaljnjo kariero v prestižni steklarski industriji

Steklarna Rogaška je v svetu poznana po svojih izjemnih izdelkih, dolgoletni tradiciji in neprecenljivih znanjih, ki jih steklarski mojstri prenašajo na naslednje generacije. Ker je povpraševanje po njihovih izdelkih še vedno veliko in ker se na trgu odpirajo številne nove priložnosti, v podjetju veliko sredstev namenjajo razvoju novih kadrov.

Steklarna Rogaška si prizadeva zagotoviti najboljša možna usposabljanja za mlade talente in nenehno podporo pri njihovem razvoju.

Vsem vpisanim v steklarske programe Šolskega centra Rogaška Slatina Steklarna Rogaška nudi:
odlično kadrovsko štipendijo, 
visoko vajeniško nagrado (v programu STEKLAR VAJENEC),
urejeno malico in potne stroške,
vrhunsko praktično usposabljanje
za vsakega posameznika brezplačno varovalno opremo,
povabila k projektom, ki povezujejo dijake različnih slovenskih šol,
podporo za ekskurzije v tujini.

PROGRAMA STEKLAR VAJENEC IN TEHNIK STEKLAR
Program STEKLAR VAJENEC vključuje individualno praktično usposabljanje, ki omogoča vajencem, da pridobijo potrebne spretnosti za opravljanje dela v steklarski industriji, medtem ko bo program TEHNIK STEKLAR kandidatom omogočil, da pridobijo teoretično znanje in specializirane veščine za opravljanje tehničnega dela.
Vpiši se na Šolski center Rogaška Slatina, ŠOLO ZA ZNANJE, SMEH IN SANJE! Pridi na informativne dneve ŠCRS, v petek in soboto, 16. in 17. februarja.

NAJBOLJŠA MOŽNA USPOSABLJANJA ZA MLADE TALENTE
Steklarna Rogaška si prizadeva zagotoviti najboljša možna usposabljanja za mlade talente in jim zagotavlja nenehno podporo pri njihovem razvoju. Z vpisom na Šolski center Rogaška Slatina vstopiš v ŠOLO ZA ZNANJE, SMEH IN SANJE in si odpreš številne odlične priložnosti, da delaš skupaj z izkušenimi strokovnjaki in se učiš od resnično najboljših v steklarski panogi. Pa še služiš denar že med samim šolanjem!

Ne zamudi priložnosti za karierni razvoj in pridi na informativne dneve Šolskega centra Rogaška Slatina, v petek in soboto, 16. in 17. februarja.
Za več informacij obišči tudi spletno stran Steklarne Rogaška ali skeniraj QR kodo oziroma pokliči na številko 03 818 04 36.

Naročena vsebina.

Galerija slik