junij 13, 2020

Po osvežitev od danes tudi na celjski bazen

Prvi toplejši junijski konec tedna je prinesel odprtje celjskega mestnega kopališča. Cen vstopnic niso višali, bo pa pri obisku in kopanju treba upoštevati določene, že dobro poznane, zaščitne ukrepe. Nov teden sicer prinaša še začetek pestrega dogajanja na Šmartinskem jezeru.

Obljubljajo tudi zanimivo dogajanje
V ZPO Celje, ki upravlja s celjskim kopališčem, so imeli z datumom odprtja v minulih tednih kar nekaj preglavic, tako zaradi situacije povezane z novim koronavirusom kot vremenom. Naposled so se odločili, da na celjskem bazenu prve kopalce sprejemejo danes. Ti se bodo morali držati zaščitnih ukrepov. Maja Voglar razlaga:Kako pa je z obratovalnim časom in cenami vstopnic?Cen vstopnic niso spreminjali.

Na celjskem bazenu obljubljajo tudi zanimivo dogajanje:Sicer pa Voglarjeva pravi, da tudi ob malo manj sončnih dneh kopalcev na celjskem bazenu ne bo zeblo, saj vodo že nekaj let ogrevajo.

Adrenalinske navdušence vabijo na Šmartinsko

Letošnje poletje bodo ljubitelji adrenalina na svoj račun prišli na Šmartinskem jezeru. Ob skakalnicah v vodo, v ponedeljek odpirajo še wake žičnico. Voglarjeva pravi:Za 15 minutno vožnjo z wake vlečnico bodo odrasli odšteli 15 evrov, za 30 minut pa 25 evrov. (NS)