december 17, 2022

Začelo se je drsanje v Podčetrtku

V Podčetrtku v letošnji zimi na ledeni plošči odmeva veseli vrišč drsalcev. Domačini in turisti lahko ob glasbi drsajo in se zabavajo na drsališču na prostem, ki je tokrat na novi lokaciji pri Termah Olimia. 

Zimska pravljica na ledu. (Foto: Radio Štajerski val)

TURIZEM Podčetrtek je za živahnejši praznični utrip destinacije poskrbel z odprtjem drsališča. V minulih letih so se domačini in turisti na drsanju družili v središču Podčetrtka, letos pa so ledeno ploskev postavili na novo lokacijo zraven Večnamenske športne dvorane pri Termah Olimia. Za selitev drsališča so se odločili predvsem iz logističnih razlogov, pojasnjuje direktor TURIZMA Podčetrtek Boštjan Misja in izpostavlja dobrodošle prednosti nove lokacije:

Ob drsališču so lahko privoščite topel ali hladen napitek in v sejemski hiški preverite praznično ponudbo. Na voljo je tudi izposoja drsalk in pingvinov za najmlajše. (Foto: Radio Štajerski val)

Niz koncertov in Silvestrovo na prostem
Drsališče so tudi letos nadgradili s koncerti in drugimi spremljevalnimi dogodki. Ob odprtju ledene ploskve je za dobro razpoloženje skrbel reper NIPKE, spremljevalni dogodki pa bodo sledili vse do 31. decembra, ko bo ob drsališču Silvestrovanje na na prostem, napoveduje Boštjan Misja:

Drsališče bo od ponedeljka do četrtka obratovalo med 17. in 20. uro, ob koncih tedna pa bo drsanje možno od 10. in 12. ure ter od 16. do 20.30 ure. 24. decembra bo zaprto. Drsanje in zabava na ledu bo v Podčetrtku na voljo v vsakem vremenu, saj so ledeno ploskev postavili pod streho. (SP)

Galerija slik