marec 11, 2024

DRUGA JUTRANJA KAVA: Turisti so vedno bolj zahtevni in prav je tako!

DRUGA JUTRANJA KAVA Tokratno smo popili z osebo, za katero lahko zagotovo rečemo, da ima svoje kraje v malem prstu. Z nami je bil Andrej Kolar, nekdanji dolgoletni predsednik Turističnega društva Pilštanj in prejemnik naziva NAJ TURISTIČNI DELAVEC v turistični destinaciji Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje.

Lovro in Davor sta tokrat na drugo jutranjo kavo povabila Andreja Kolarja, nekdanjega dolgoletnega predsednika TD Pilštanj in naj turističnega delavca Destinacije Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje.

Andreja Kolarja, nekdanjega dolgoletnega predsednika Turističnega društva Pilštanj je Gospodarsko interesno združenje (GIZ) Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje pred dnevi nagradil z nazivom Naj turistični delavec. Lovro in Davor sta gosta naše tokratne ponedeljkove rubrike med drugim povprašala, kaj nekomu kot je on, ki toliko svojega časa in truda vlaga v predstavljanje naših krajev, pomeni takšno priznanje? Zanimalo ju je tudi, kakšni smo današnji turisti, kako gleda na digitalizacijo v turizmu, pa tudi o Šoli po starem v Pilštanju so spregovorili. Prisluhnite v spodnjem posnetku.