marec 25, 2024

INES KRIVEC: V OBJEKTIV ŽELIM UJETI ZGODBO, KI JO PIŠE ŽIVLJENJE

Simpatična in zgovorna umetnica Ines Krivec je svojo fotografsko pot začela pred 14 leti, ko si je kupila prvi fotoaparat. Danes uspešna podjetnica, mama in žena ustvarja v svojem fotografskem ateljeju Ines Images studio v Rogaški Slatini. Čeprav je po izobrazbi likovna pedagoginja in ji teorija umetnosti ni tuja, pri fotografiji daje poudarek predvsem čustvom, občutkom in trenutkom. Še bolj kot lepoto samo, si želi v objektiv ujeti zgodbo, ki jo piše življenje.

Fotografinja Ines Krivec iz Rogaške Slatine bolj kot lepoto samo želi v objektiv ujeti zgodbo.

Z Majo Novak sta v radijskem srečanju na Štajerskem valu spregovorili o uspehu, fotografiji in kreativnosti, pa tudi o materinstvu, skrbeh in strahovih ter ostalih 'mama težavah'. Prisluhnete jima lahko v spodnjem posnetku.
 

Kot mama, za katero so tri nosečnosti, se dobro zaveda, da ta čudoviti čas prinaša poleg izjemne nove dimenzije ljubezni in brezpogojnosti, tudi mnogo nevšečnosti in tegob. A vendar zase pravi, da jo materinstvo naučilo, da je ženska lahko čudovita v vsakem obdobju svojega življenja.

»Rada sanjam velike sanje, takšne, ki te prestrašijo. Ker če te ne, potem te sanje niso dovolj velike. Trdno delo, strah in intuicija so vodilo do novih zmag.«

Galerija slik