marec 2, 2023

Na marčnih sejmih v Celju tudi novost - ribištvo in lovstvo

Na sejmišče Celjskega sejma med 17. in 19. marcem prihaja kar pet sejmov. Dva med njimi bosta novost – Dnevi ribištva in Dnevi lovstva.

Pri izvedbi sejmov Celjski sejem sodeluje z Lovstko zvezo Slovenije, s Čebelarsko zvezo Slovenije in Ribiško zvezo Slovenije. (Foto: Celjski sejem)

Družba Celjski sejem je marčne sejme podrobneje predstavila na včerajšnji novinarski konferenci. Na celjskem sejmišču bodo sejmi Altermed & Greenvita, Festival kave Slovenija, ApiSlovenija, Dnevi ribištva in Dnevi lovstva.

Vodja projekta marčnih sejmov Irena Škorja razlaga:

Dnevi ribištva in Dnevi lovstva so novost. In kaj prinašajo?

Na tridnevnem sejemskem dogodku bodo lahko uživai tudi ljubitelji kave. Irena Škorja o Festivalu kave pravi:

Če iščete informacije o dobrem počutju, odpravi bolečin, zdravju in naravni kozmetiki, jih boste našli na sejmu Altermed, ki se mu pridružuje še Greenvita s ponudbo semen in sadik. V soboto in nedeljo, 18. in 19. marca, se bo štirim sejmom pridružil še dogodek ApiSlovenija s ponudbo medu in predstavitvijo čebelarstva.

V sklopu sejmov bo tudi obsejemsko dogajanje, pri čemer Irena Škorja izpostavlja:

Še podrobneje o sejmih izveste TUKAJ.

Sicer pa v družbi Celjski sejem po besedah izvršnega direktorja Roberta Otorepca na marčnih sejmih pričakujejo obisk, kot je bil v letih pred epidemijo koronavirusa, ko so našteli okoli 20.000 ljudi. (AD)