september 5, 2023

Najvišje priznanje občine Podčetrtek za zakonca Gobec

Občina Podčetrtek je v pričakovanju občinskega praznika razkrila imena občinskih nagrajenk in nagrajencev, ki so si prislužili prestižna priznanja za svoj izjemni prispevek k lokalni skupnosti. Podelitev priznanj je gesta hvaležnosti za njihovo predano delo.

Občina Podčetrtek se bo ta petek s slavnostno sejo in podelitvijo občinskih priznanj poklonila letošnjim občinskim nagrajencem. (Foto: Radio Štajerski val)

Plaketa za aktivna občana, priznanje župana za Marjana Fabjana
Župan občine Podčetrtek Peter Misja bo letos ob občinskem prazniku podelil plaketo, priznanje in denarno nagrado občine ter priznanje župana. Najvišje priznanje, plaketo občine, bosta prejela Dragica in Srečko Gobec za aktivno delovanje v posameznih društvih in v lokalni skupnosti. Občinsko priznanje bo dobila dolgoletna članica Društva kmetic Ajda Stanka Alegro za aktivno sodelovanje v raznih društvih. Denarne nagrade se bo razveselilo Društvo upokojencev Podčetrtek za večletno uspešno sodelovanje na izobraževalnem, kulturnem in športno-rekreativnem področju v občini. Priznanje župana pa bo prejel judoist in trener Marjan Fabjan za izvedbo judo tekmovanj, ki jih pod okriljem Judo kluba Z'dežele sankaku že vrsto let prirejajo v Podčetrtku in ga s tem še dodatno promovirajo. Podrobnejšo utemeljitev občinskih priznanj je župan Peter Misja podal v zvočnem posnetku, ki ga najdete na spodnji povezavi. 


Nagrajenci bodo priznanja prejeli na slavnostni seji občinskega sveta občine Podčetrtek, ki bo v Termah Olimia v petek ob 17. uri. (SP)